j.h.hudy Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 chce miec 2 systemy xp i 98 wiem jak to zanstalowac ale nie wiem jak ghost sobi z tym poradzi moje przypuszczenia nie wiem czy sa prawidlowe. c: windows 98se d:windows xp e:resza dziadostwa windows 98 bedzie wykorzystywany tylko do dosa. a xp bedzie glownym jak robic obraz czegos takiego tak zeby po odtworzeiu dalej byly 2 systemy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 No i w czym problem? Robisz obraz C i D i tyle. Jak bedziesz odtwarzał sam D to bedą działały oba, jak sam C nadal będą działały oba jak odtwotzysz oba to tez bedą działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 a jak zrobic zeby miec xp na c a 98 na d?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...