HAIZ Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Czy jest mozliwosc wykonania jakiegos moda na Radeonie 9500pro? Nie mowie o modzie przerabiajacym karte na 9700itp. bo takiegoz niema, lecz chodzi mi o moda ktory umozliwi np. wieksze mozliwosci oc, czy takowy w ogole istnieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Vmod Vmem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Hah a jak to sie robi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Rozumiem iz takowe mody nieistnieja :? :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Rozumiem iz takowe mody nieistnieja :? :? :? przeciez palko ci napisal jakie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 A moze palko, powiesz jak sie je robi, i na czym polegaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Mody Vmod i Vmen robi sie tak samo jak na 9500non-pro??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Czlowieku, jesli nie wiesz co to Vmod i Vmem to lepiej daj sobie z nimi spokoj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zaczne od poczatku :? Wiem ze mozliwe jest wykonanie Vmoda i Vmema na Radku 9500pro , ale problem tkwi w tym jak go wykonac? , wszedzie czytalem tylko o Vmodach i Vmemach na Radkach 9500 ale na pcb 9700, a nieznalazlem nic o Vmodach i Vmemach na pcb Radka9500pro, potrzebowalbym jakies schematy itp. jak wykonac te mody na moim egzemplarzu k. graficznej??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 HAIZ na 100% kiedyś było na Tweak'u. Przyznam się, że sam nie mogę znaleźć ale jestem pewny, że to było. Sam się nawet wypowiadałem bo koleś w sumie dość niskie wyniki miał. Był odnośnik do strony gdzie dokładnie było pokazane na 9500pro. Musisz cierpliwie szukać ;) Powodzenia. UPDATE: coś chyba słabo szukałem ;) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=359...light=vmod+9500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Szukalem :( bede szukal dalej, jak juz powidzialem znalazlem tylko owe mody na pcb od 9700 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 nom thx za link, jest on w miare przejzysty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...