MARTiiii Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Może i gdzieś było o tym ale nie wiem czego szukać. Otóż, czy da się na tych kartach (dokładnie Hercules) puścić film na cały obraz w TV i jednocześnie pracować na tym kompie. Czyli ja sobie siedze przy komputerze przeglądam www, a moja rodzinka może w tym czasie ogladac jakis film z tego kompa na tv. Oni maja na TV obraz tlyko filmu, a ja siedze na www w tym czasie. Da sie cos takiego? Jesli tak, to czy ktos moze wytluamczyc krok po kroku jak to zrobic?? poradzcie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hałabała Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 :mrgreen: nie :mrgreen: (chyba) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Najprościej (chyba ;) ) - uaktywniasz dwa ekrany w sterownikach (na telewizorze powinna pojawić się tylko tapeta - tv jako ekran "2"). Włączasz film w AllPlayerze - tam zaznaczasz opcję "Pełny obraz na ekranie 2". Włączasz fullscreena i film leci na tv, a na kompie mozesz normalnie pracować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba30 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Da się, da się. Monitor jako główny,Tv jako drugi. W nakładkach tryb teatralny. Gdy zapodajesz film np ALLPLAYER LUB Xvid, na TV full obraz monitor do pracy - tylko nie ściągaj playera do paska - tv zniknie. Pamietaj zapuścić napisy w strumieniu - będą również na TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Ściągnołem tego ALLPlayera 2.0 tylko, że nie czaje dlaczego zakładka "Fullscreen na monitorze 2" nie jest w ogóle aktywna/dostępna, nie mogę jej włączyć. Kurna, co robie źle? Robie tak: Właściwości > Zaawansowane > Display > Monitor na On (kwadracik z kółkiem) oraz TV na ON jako 2 (ten kwadracik z 2 oknami). No i w tym momencie mam niby 2 włączone, tylko że w Allplayerze ten Fullsreen na 2 nadal nie działa/nie jest aktywny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Tylko pamietaj, ze dzwieku rozdzielic sie nie da (chyba - jak ktos wie jak to zrobi niech to powie) - takze granie czy sluchanie muzyki jak rodzinka film oglada odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Ściągnołem tego ALLPlayera 2.0 tylko, że nie czaje dlaczego zakładka "Fullscreen na monitorze 2" nie jest w ogóle aktywna/dostępna, nie mogę jej włączyć. Kurna, co robie źle? Robie tak: Właściwości > Zaawansowane > Display > Monitor na On (kwadracik z kółkiem) oraz TV na ON jako 2 (ten kwadracik z 2 oknami). No i w tym momencie mam niby 2 włączone, tylko że w Allplayerze ten Fullsreen na 2 nadal nie działa/nie jest aktywny. Z dźwiękiem wiem. Mam tylko problem, czego ta zakłdka w allplayerze nie jest nadal aktywna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...