GeForce2 Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Moze już był taki topic, jezeli tak to sorry ;P Co lepiej kupic BOX czy OEM + Volcano 7+?? chodzi o precesor of coz ;) PIV powzyej 2,0 GHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Według mnie bardziej opłaca się kupić OEM i Volcano 7+, bo chłodzi spokojnie do 2,6 GHz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Bierz BOX- masz 3 lata gwarancji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Bierz BOX- masz 3 lata gwarancji. Mi się też tak wydaje wentyl możesz zawsze zmienić a trzy lata gwarancji to trzy lata :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 ponoc box'owe procki lepiej sie kreca :roll: tak jakos mi sie o uszy obilo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 ponoc box'owe procki lepiej sie kreca :roll: tak jakos mi sie o uszy obilo :P Heh... ja bym bral OEM + Volcano 7+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 niepodejmuj decyzji pochopnie, moim zdaniem powinienes wybrac box'a, ma dluga gwarancje :) pozniej dokupisz sobie najwyzej vulcano, no i niebedzies mial takiego stressssa przy kreceniu go, bo zawsze mozesz go zareklamowac przez 3 lata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 bierz volcano + i nie kombinuj z boxowym wentylem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 w 80 % wentylator dolaczony do wersji BOX jest wystarczajacy. kupujac oem placisz mniej ale i tak muisz to wydac na Volcano.roznica w cenach jest wiec tylko pozorna. chyba ze juz masz wentyla albo w BOX jest jakis slaby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Ja kupiłem oem (p4 2,26) i dokupiłem volcano7+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Boxowe coolery intela to solidna robota, jak na swoje rozmairy i halas sa BAARDZO wydajne, pokrecic sie na nich tez da. Bierz BOX i nie pakuj sie w V+ bo ic uszy zwiedna :). No i te 3 lata gwary :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 wez boxa, gwarancja za tym przemawia pozatym na boxie ludzie kreca proce na 2.8ghz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 hehe ja nie chce wywołać wojny ale zmień sobie lepiej płyte i kup jakiegoś athlonka np 1800+ ja po przesiadce z intelka na amd sie ucieszyłem z wydajności a zsiadałęm z celka 800 na durka 800 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Kupisz boxa i jak procek jest cool to wyciagasz z niego tyle ile sie da. Volcano 7+ Ci w tym nie pomoze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Ja kupilem BOX-a w cenie OEM ale bez pudelka, wiatraka, instrukcji i naklejek. Wiatrak byl mi nie potrzebny, (chyba ze procki bylyby w tej samej cenie) pudelka mam chyba ze trzy jeszcze z czasow PIII (500, 800, 850) a naklejki to Intel w MediaMarkt za darmo dawal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...