Skocz do zawartości
Bobin

Test...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !!! Chciałbym się dowiedzieć czy mój wynik jest poprawny ale trudno to wywnioskowac z prostego powodu... Mam niezłą grafę, procka ale słabą kartę dzwiękową (nigdy nie zależało mi na muzie :) Dlatego też nie wiem jak porównać mój wynik - oto mój sprzęt : Athlon 1700+XP (1466 MHZ) , HiS Excalibur Radeon 9200 128 DDR (ze 128-bitową szyną) , ECS K7VZA , 384 SDRAM (133Mhz). A to wynik w 3DMarku2003 ( i to kolejne pytanie - czy w tym nowym Marku powinienem robic testy - czy przypadkiem jest on na karty wyższe 9500 i w góre ) 1067 PKT z tym, że CPU Test 2of 2 , Feature Test 4 of 5 , SOUND TEST 0 of 3. System zaraz po formacie - mam stare sterowniki (nie aktualizowane) i zostawiam wam to pod ocene... Z góry big thx

BTW. Jeśli już zdecydujecie się odpisać prosiłbym o link do odopwiednich sterów ( sam znalazłem ale sie nie znam i były złe - tylko mi syf narobily :C )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na przyszlosc wiecej tematu w temacie :!:

O ktorego "Marka" konkretnie ci chodzi - 3dmark03 :?: Pcmark04 :?:

Jezeli 3dmark to wynik w normie powiedzialbym.

Co za problem ze sterami - wchodzisz na strony producentow posiadanego sprzetu lub googlujesz ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam sie - za mało napisałem w tresci ale postaram sie juz wiecej tak nie robic :D Chodzi mi o 3Dmarka03. Wiesz jesli chodzi o stery... Sa dwa powody dlaczego nie moge znalezc dobrych sterow - 1. sporo linkow jest do stron angielskich a ja nie umiec gadac angielski :D 2. Sciagnalem najnowsze stery dla radka ale musialem odinstalowac bo mi sie cos pieperzyc zaczelo ( chyba Omegi )

PS. Sory za ten drugi temat ale cos mi sie zwiesilo przy wysylaniu i drugi raz nacisnalem wyslik wiec prosba do adminow - delete drugi topic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi