Bobin Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Witam !!! Chciałbym się dowiedzieć czy mój wynik jest poprawny ale trudno to wywnioskowac z prostego powodu... Mam niezłą grafę, procka ale słabą kartę dzwiękową (nigdy nie zależało mi na muzie :) Dlatego też nie wiem jak porównać mój wynik - oto mój sprzęt : Athlon 1700+XP (1466 MHZ) , HiS Excalibur Radeon 9200 128 DDR (ze 128-bitową szyną) , ECS K7VZA , 384 SDRAM (133Mhz). A to wynik w 3DMarku2003 ( i to kolejne pytanie - czy w tym nowym Marku powinienem robic testy - czy przypadkiem jest on na karty wyższe 9500 i w góre ) 1067 PKT z tym, że CPU Test 2of 2 , Feature Test 4 of 5 , SOUND TEST 0 of 3. System zaraz po formacie - mam stare sterowniki (nie aktualizowane) i zostawiam wam to pod ocene... Z góry big thx BTW. Jeśli już zdecydujecie się odpisać prosiłbym o link do odopwiednich sterów ( sam znalazłem ale sie nie znam i były złe - tylko mi syf narobily :C ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Na przyszlosc wiecej tematu w temacie :!: O ktorego "Marka" konkretnie ci chodzi - 3dmark03 :?: Pcmark04 :?: Jezeli 3dmark to wynik w normie powiedzialbym. Co za problem ze sterami - wchodzisz na strony producentow posiadanego sprzetu lub googlujesz .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobin Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgadzam sie - za mało napisałem w tresci ale postaram sie juz wiecej tak nie robic :D Chodzi mi o 3Dmarka03. Wiesz jesli chodzi o stery... Sa dwa powody dlaczego nie moge znalezc dobrych sterow - 1. sporo linkow jest do stron angielskich a ja nie umiec gadac angielski :D 2. Sciagnalem najnowsze stery dla radka ale musialem odinstalowac bo mi sie cos pieperzyc zaczelo ( chyba Omegi ) PS. Sory za ten drugi temat ale cos mi sie zwiesilo przy wysylaniu i drugi raz nacisnalem wyslik wiec prosba do adminow - delete drugi topic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YouzeQ Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 twój wynik jest bardzo dobry ja w 1024x768 mam około 1000 przy Radek 8500 XP 2400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...