scream1 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 opszcie mi dokladnie jak podkrecac bartona 2.5 ,plyta epox 8rda+ ,256 ram kingstona. wedlug ksiazeczki ktora dolaczyli do plyty (3 sposoby) jeden udalo mi sie zrobic i podkrecil sie na 3200+ ( okolo 2200mhz)ale nie wiem czy sie napewno podkrecil bo nawet jeden stopien temperatury mi sie nei podniusl.prosze o dokladny opis jak dla 5 letniego dziecka :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scream1 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 kurde jeszcze blad ortograficzny :-) mialo byc podniósł :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Skoro jest tak napisane to pewnie tak jest... potestuj go troche różnymi benchmark'ami i wtedy zobacz czy temperaturka nie wzrośnie. Aczkolwiek dziwne troche, że po takim podkręceniu temp. nie wzrosła... teraz to powinna być mini wersja piekarnika :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stemek Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Dziwne z tą temp. powinna podskoczyć kilka stopni - ale zależy jaki masz cooler w jakich warunkach sprawdzałeś temp. co do sposobów kręcenia jak nie jesteś pewien to: 1. Daj spokój 2. Zapytan wielkiego brata, kolegi, starszej siostry 3. archiwum -2003: PODKRĘCANIE 4. POSTY PRZYKLEJONE W PLATFORMA AMD pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...