Skocz do zawartości
Grinch

Mój Kraj - POLSKA

Rekomendowane odpowiedzi

Obywatelstwo mozesz sobie zmienic, narodowosci nie, tam gdzie sie urodziles taka masz narodowosc (to tak gwoli wyjasnienia roznicy narodowosc, obywatelstwo)

Ja nie jestem patriota, a symbole takie jak flaga, godlo, hymn nie maja dla mnie wiekszego znaczenia, nie obchodzi mnie za bardzo co o Polsce wypisuja.

Pozdro

Po co to mowisz ?

Ludziom cisnienie podnosisz :evil:

Dziwni ludzie blakaja sie po tym swiecie

Wiesz... jestem polakiem, bo sie tu urodzilem, ale ginąć za ten kraj/gnój ?? no F* way ;) nie zamierzam

Cóż mi ten kraj dał ? g* za przeproszeniem .....

i tyle jestem mu winien

co do godła... hymnu mam takie podejście jak E. Górniak ;)

Powiedz mi ar2r czemu uważasz że ludzie, którzy myślą inaczej od ciebie są dziwni ? Są inni niż ty... za niezłą pensję, godny standard życia zamienię jedną ojczyznę na inny vaterland - a moje dzieci równie dobrze mogą czytać Goethego jak Mickiewicza. Żyjemy w wolnym świecie - każdy ma pawo myśleć jak chce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Wiesz... jestem polakiem"

- chociaz nie zaslugujesz

"bo sie tu urodzilem, ale ginąć za ten kraj/gnój ?? no F* way ;) nie

zamierzam"

co do godła... hymnu mam takie podejście jak E. Górniak ;)

Powinna za to beknac ( szcunek dla symboli narodowych ) podobniej zreszta jak ty ( takim ludziom to bym wycieczke na sybir zafundowal - nauczyli by sie szcunku dla ojczyzny )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ECS chyba ci do konca mozg wypalil, 

nie chce mi sie z toba gadac i na moj szacunek tez nie zaslugujesz, dla mnie jestes po prostu nikim. 

E O T

Jesli ktos ma inny punkt widzenia, uznaje inne wartosci niz Ty to od razu jest nikim ? Gratuluje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do inteligencji ! Srają ta inteligencją po gaciach na lewo i prawo a jak widać sami kretyni, Polacy sa nawet mądrzejsi od amerykanów (i to nie wg mnie) tylko u nas kasy brak i mozliwosci rozwoju. Ci pseudo amerykanie niewiedza nawet jakiego pochodzenia był Mikołaj Kopernik :/ żal mi ich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ECS chyba ci do konca mozg wypalil, 

nie chce mi sie z toba gadac i na moj szacunek tez nie zaslugujesz, dla mnie jestes po prostu nikim. 

E O T

Jesli ktos ma inny punkt widzenia, uznaje inne wartosci niz Ty to od razu jest nikim ? Gratuluje.

Właśnie co to ku*wa ma być? W tym kraju też jest wolność słowa, i każdy ma PRAWO myśleć co chce i WYRAŻAĆ swoją OPINIĘ.

Niezgadzam się z żadnym z was.

Ja cieszę się że jestem polakiem bo sporo czasu spędziłem za granicą i wiem jak jest tam a jak jest tu i to że tam jest większy dobrobyt jakoś mnie nie przekonuje, zawszę tęskniłem za krajem, jednak jeśli miałbym okazję wyjechcać do dobrej pracy za granicę to z penością bym to zrobił, chociażby po to aby się ustawić i po powrocie do kraju nie martwić się o swoją przyszłość od strony finansowej! A czy umarłbym walcząc za kraj ? Nie mogę powiedzieć że TAK ani że NIE, sytaj się mnie jak przyjdzie taka konieczność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Wiesz... jestem polakiem"

- chociaz nie zaslugujesz

A kim ty jestes zeby mnie oceniac ?

Odpowiedz: nikim ;) jestes twardoglowy faszysto

co ? masz sie za kogos lepszego ?

udowodnij - co ci do moich pogladow ? i jeszcze raz zapytam, kim ty jestes zeby mnie osadzac ?

Powinna za to beknac ( szcunek dla symboli narodowych ) podobniej zreszta jak ty ( takim ludziom to bym wycieczke na sybir zafundowal - 

nauczyli by sie szcunku dla ojczyzny )

Ale nie beknela - szczuneczek to ja mam - dla tych co go maja dla siebie ;)

A szacuneczek do polski ? mam taki na jaki zasluguje - winien jestem jej tyle ile mi dala (bo coz ten kraj mi dal? nic ).

Poza tym EOT - bo widze ze z jakims polskim NAZI nie bede rozmawial (szkoda ze "white polish power" nie masz na wizytowce)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A najbardziej zalosne jest to, ze tam nawet moderatorzy to typy prymitywne, wulgarne i nieskonczenie wrecz glupie. A jak wiemy moder to taki lepszy user ;) wiec o uzytkownikach tamtego forum juz lepiej nie wspominac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A najbardziej zalosne jest to, ze tam nawet moderatorzy to typy prymitywne, wulgarne i nieskonczenie wrecz glupie. A jak wiemy moder to taki lepszy user ;) wiec o uzytkownikach tamtego forum juz lepiej nie wspominac.

tam trzeba by bylo reed'a zatrudnic :D to by byl taki pozadek jak tu :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...