ka73ka Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Wtam, Moje pytane dotyczy pompki w temacie ... jakie węże powinno sie do niej stosować ? Teoretycznie pisza ze sa to weze 18 mm (śr. wew czy zew) , ale jak zastosuje takowe to do jakiego bloku ja to podczepie ? Jaka końcowka musi byc ? WT 14 czy SM 9/12 (w mcs.pl) chyba sa za male (a to sa chyba najwieksze krocce) ... czy moze stosuje sie do tej pompki jakies przejsciowki o ktorych nic nie wiem ? :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka73ka Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 no co jest nikt nie ma eheim'a 1060 ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 wylot 12 mm sred zew., wlot 16 mm srednica zew. ale jak sie uprzesz to i waz 12 mm naciagniesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...