Muttz Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 kupilem karte :) wlozylem ja do tej plyty, komp wystartowal, pojawil sie bios karty graficznej i na tym sie konczy. Monitor aktywny, lecz czarny ekran. Dioda led na plycie wskazuje 2b. Jest moze jakis szkopul z tymi albatronami, czy moze po protu karta walnieta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 ty to masz pecha do tych geforców :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muttz Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 to ty wirus z DS bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 ano ja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muttz Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 fakt, cos moj stary nie chce mnie opuscic ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 on cie kocha ;) z kielc panowie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muttz Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 ano studiujem w kielcach. on mnie kocha.. ja go troszke mniej. zamienilbym na lepszy model ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muttz Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 wreszcie sie przesiadlem ... na takiego jak widac w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...