Skocz do zawartości
KRECIO

Skad Wziac?????

Rekomendowane odpowiedzi

Skad wziac tania pompke do WC...moze wykrecic z jakiegos urzadzenia???myslalem tez zeby pujsc do sklepu zoologicznego i kupic najwydajniejsza pompke do akwarium nio ale nie orientuje sie jaka maja wydajnosc te pomki i czy pociagna WC???

Wiec moze ktos ma jeszcze jakies inne pomysly???

AHA i jeszcze jedno...skad wziac nagrzewnice?mozna ja bezproblemu nabyc w sklepie samochodowym???czy trzeba na zamowienie?i ile kosztuje taka nowa nagrzewnica?a moze lepiej pujsc na szrot i cos wygrzebac?jesli tak tio z jakiego samochodu najlepiej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skad wziac tania pompke do WC...moze wykrecic z jakiegos urzadzenia???myslalem tez zeby pujsc do sklepu zoologicznego i kupic najwydajniejsza pompke do akwarium nio ale nie orientuje sie jaka maja wydajnosc te pomki i czy pociagna WC???

w sklepie akwarystycznym najtansza pompka to AQS Turbo 8W i ma wydajnosc nominalna w granicach 600l/h, kosztuje w granicach 35pln i do wc na poczatek powinna starczyc ale lepiej juz jakiegos Power Head'a 402 (900-1000l/h) lub 802 (1200l/h) ale cena (zaleznie od modelu) 80-120 pln

P.S To pompki zatapialne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowa kolo 100zl

Używana od 10 pln w górę.

Tania pompka to aquashut 600l/h w sklepie coś koło 35 pln.

Dzisaij bylem w sklepie i zorientowalem sie w cenach :) pompka 700l/h polskiej produkcji kosztuje 38 zl. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nagrzewnica do Lublin 3 a wlasciwie sam wklad do nagrzewnicy (oto nam chodzi) kosztuje w hurtowni 61 zł netto. Tak wiec w sklepie zaplacisz jakies 80 zl. A ta nagrzewnice wielu z forumowiczów ma i ja sobie chwali ja moze jutro bede ja mial.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...