Pawko_78 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Chcialbym troszke dodac mocy (mialem ale spalilem :( ) mojej skrzynce. Mam plyte jak w opisie i nie wiem czy pojdzie na niej jakis duron 1400 lub inny w technologii 0,13. Podobno nie ale moze ktos wybadal to na wlasnej skorze ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Wpisz w wyszukiwarce "Soltek SL75DRV2" i będziesz wszystko wiedział. Czy to takie trudne??? PS. Zdecydowanej większości userom nie działał procek 0,13 na tej płycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawko_78 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 OK. Rozumiem szukalem na necie w ten sposob i owszem dostalem odp. ze No thoroughbre supported ale zeczywistosc bywa czesto inna. Sam slyszalem o roznych przypadkach na 266A. Wiec wole poszukac w skarbnicy wiedzy ktora niewatpliwie sa doswiadczenia uzytkownikow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 No to właśnie poszukaj w skarbnicy wiedzy jaką są użytkownicy i forum Tweak'a. Jak to zrobić podałem instrukcję. Sporadycznie komuś działało, a jeśli już to z problemami. Owszem, na KT266A najczęściej procki 0,13 chodzą, wyjątkiem jest ten model płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Miałem swego czasu DRV2 i próbowałem wstawić 0,13 Athlona. Skończyło się odejściem do krainy wiecznych łowów zarówno proca jak i płyty. Oba podzespoły miałem na gwarancji więc mi sie udało, ale racze nie radzę eksperymentować. Oficjalne stanowisko Solteka jest takie że KT 266A nie obsługuje Athlonów i Duronów 0,13. Dziwne jest natomiast to że u innych producentów na KT266A proce w tej technologii działają prawidłowo 8O :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Dziwne również, że u tego samego producenta działają OK na KT133A - vide soltek 75KAV ciągnie bez problemu 0.13 z max 256k cache. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawko_78 Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Jednak nie da rady poniewaz ktos umozliwil mi sprawdzenie tego problemu. Ani duron ani thoroughbred nei ruszyly. Nawet po zaladowaniu najnowszego biosu V 4.1 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 na DRV2 nie działał mi , czasem wstawał jako 1.4 i nawet praqcowal ale jakakaolwiek zmiana czegokolwiek :D mroziła kompa. Dla porownania na KAV-x-X KT133 chyba działał mi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...