jarocinek Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 czeesc ! z gory przepraszam za wielki off topic ale musze byc czegos pewny ... zdazylo sie w moim zyciu tak ze jakis tydzien temu poznalem super dziewczyne - bylismy w kinie i takie tam ;) - ta czesc jest nie wazna zaprosila mnie ona niejako na swoja 100dniowke - wiecie polonez etc :) mam tylko takie pytanie - jako ze na swojej 100dniowce nie bylem (choroba) to nie bardzo wiem jak to jest ;) - czy po tancu (polonezie) powinniennem dac jej jakas roze or sth ?? BARDZO PROSZE o pomoc !! :) nie chcialbym sie znalezc w glupiej sytuacji ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 bez jajec ;] zarejestrowales sie tylko po to zeby sie spytac ? :>>> nic sie nie daje, ale roznie bywa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Haha, ja myślałem, że komuś się samochód zepsuł.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 myslalem, ze chcialem sobie kupic poloneza, a tu fabryczke jakas zamykaja tzn. wycofuja ze sprzedazy, ale to juz chyba jakis czas temu zrobili, prawda ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 zdaje sie ze nie btw patrz na innych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 czy po tancu (polonezie) powinniennem dac jej jakas roze or sth ?? Było by miło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarocinek Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 no wlasnie niby tak, ale sie zastanawiam jak to technicznie zrobic :? toz nie bede tańczył z różą ... w sumie to chciałbym sie dowiedziec czy u Was na 100dniowkach byl taki zwyczaj ?? - nie chce wyjsc na niedoinformowanego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 u mnie na studniówce to panienki podczas tańca trzymały różę, a na koniec tylko ładny ukłon i do stolików w(stawiać) się... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Nie u mnie nie było na studniówce żadnych scen z różami ale jeżeli bardzo chcesz jej dać a nie chcesz tańczyć z kwiatkiem to poproś kogoś z kibiców (na pewno będzie ktoś kto nie będzie tańczył) aby po skończonym polonezie jak jeszcze będziecie stać na środku i podał ci róże Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 ja proponuje po polonezie pol litra na stol polozyc;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 u mnie nie bylo roz ale nawet jakby byly to raczej w formie prasowanej ;)) bo scisk byl niemilosierny (hotel cracovia w kraku); Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 A ja wlasnie po studniowce jestem.. zajebiscie bylo .. wodka zostala :( ale to sie wykorzysta jutro.. wlasciwie to dzisiaj wieczorem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 u mnie nie bylo roz ale nawet jakby byly to raczej w formie prasowanej ;)) bo scisk byl niemilosierny (hotel cracovia w kraku); Ja tez niespecjalnie wspominam ten "lokal" :wink: Przynajmniej stoliki dla uczniow i nauczycieli byly w osobnych pomieszczeniach - dzieki temu bez wiekszych stresow sie znietrzezwilismy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 ale zes wymyslij roze dawac, odrazu pierscionek zareczynowy najlepiej, nie rob zadnych scen z kwiatkami jakimis bo mozesz se obciachu tylko narobic przed jej klasa, jak chcesz jej dac roze to poprostu jak po nia przyjdziesz to jej daj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 "przyjdziesz"? podjedziesz! koniecznie polonezem :D Stodniowka fajna sprawa... nic nie pamietam.. ponoc niebylo zle - tak mi powiedziano nazajutrz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...