LuZaczek Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 W tej chwili pozbylem sie starej rivy m64 i musze kompa na czyms odpalic wiec wlozylem stara wysluzona S3 jak z tematu. Problem jest w tym ze XP nie wykrywa jej tak jak na innych plytach. Kiedys mialem Shuttle AK32A i bez problemu XP instalowal sterowniki a teraz pisze mi ze urzadzenie nieznane, bios, nienznany itd.(w menadzerze urzadzen) MOje pytanie jest nastepujace dlaczego nie moze XP zaisntalowac sterow do tej S3 TRIO?(na 60Hz to nie czas siedziec, oczka bola po 1h czasu:/) Dla sprostowania jeszcze dodam ze bylem z ta grafa u qumpla ktory ma ECS K7S5A i XP normalnie instaluje stery i wszystko dziala poprawnie wiec grafa jest OK. Czy wystepuje u mnie jakis konflikt urzadzen?(aha i jak zmienie z PCI 1 na 2 lub inne nie zmienia to sytuacji):[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 mam ten sam problem z s3virge 3D i ni cholery nie udało mi się go odpalić tak żeby normalnie pracował (chciałem zagrać w tomb raidera I ;) z "akceleracją" ). Podejrzewam że to wina nforce'a - nie może przypisać przerwania do takich anachronizmów ;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 nic nie gadajcie ja to zalamany zminilem poczciwego sl DRV5-C na tego zachwalanego Abita NF7 i szlag mnie strzela. Kyro II z nia nie chodzi, kompa nie wylacza tylko restartuje, niekiedy nie chce sie odpalic trzeba robic cleara. CHORE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...