Sandman Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zdecydowalem sie na plyte Abit NF7 i teraz mam problem z pamieciami do niej. Interesuja mnie DDR 256MB 400Mhz. Sam juz nie wiem jakie kupic: Kingston, Kingston HiperX, a moze cos innego. Przegladam forum od tygodnia i dalej nie moge sie zdecydowac. Nie wiem jakie jest max stabilne FSB na tej plycie. Prosze o jakies sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 ja wlasnie mam kupowac to: GeIL Ultra 256MB PC-400 CL2 ale zrobisz jak zechcesz .... :) ( podobno sa zajeb.... chociaz niektorzy narzekaja :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Nie wiem ktore 256 jest lepsze: 1. GeIL PC-400 Ultra 2. TwinMOS Twister PC-400 3. OCZ PC3200 Premier Series 4. Kingston HyperX PC-400 Aha interesuja mnie ceny do 300zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Ja bym wzial OCZ lub GeIL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 ja wlasnie mam kupowac to: GeIL Ultra 256MB PC-400 CL2 ale zrobisz jak zechcesz .... :) ( podobno sa zajeb.... chociaz niektorzy narzekaja :) )Narzekaja glownie ci ktorzy ich nie maja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Nie wiem ktore 256 jest lepsze: 1. GeIL PC-400 Ultra 2. TwinMOS Twister PC-400 3. OCZ PC3200 Premier Series 4. Kingston HyperX PC-400 Aha interesuja mnie ceny do 300zł. OCZ PC2700 Rev3.2 Hand Selected ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 ...a moze kupic TwinMOS Twister 256 MB 433 MHz, chyba nikt nie mial z nimi zadnych problemów na tej płycie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Nie ,nie mysle ze od tych Twisterow lepsze beda Geile ..... a najlepiej jakbys te OCZka wziął :) (OCZ PC2700 Rev3.2) ale je bardzo ciezko dostac :/ sam chcialem ale nigdzie nie moge znalezc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Nie ,nie mysle ze od tych Twisterow lepsze beda Geile ..... a najlepiej jakbys te OCZka wziął :) (OCZ PC2700 Rev3.2) ale je bardzo ciezko dostac :/ sam chcialem ale nigdzie nie moge znalezc :/ są na www.proline.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Nie ,nie mysle ze od tych Twisterow lepsze beda Geile ..... a najlepiej jakbys te OCZka wziął :) (OCZ PC2700 Rev3.2) ale je bardzo ciezko dostac :/ sam chcialem ale nigdzie nie moge znalezc :/ zagadaj ladnie do ZenFist'a :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Udalo sie komus wykrecic stabilne 230 FSB na zwyklych TwinMOS'ach PC-400? Oczywiscie na NF7. Bo jesli tak to moze sprobuje 512 w dualu(w pcprojekcie 370zl). Bo jesli nie to zostane przy kupnie 256 GeIL'a albo OCZ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 ... sam jeszcze poszukalem. Dozbieram troche kasy i kupie 512 Hynixa w dualu. No i radiatorki oczywiscie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 nielepiej 512 ramu, nawet jakiegos noname'a ? 256 to aktualnie stanowczo za malo no chyba, ze sie uparles, ze za wszelka cene musisz miec OCZty w kompie :D PZDR4ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...