Skocz do zawartości
Liquid

Miedz

Rekomendowane odpowiedzi

ja nie wiem jak to w krakowie ale sprobuj w sklepe firmowym huty miedzi

we wrocku to jest HUTMEN tam mozna na kilosy miedzi brac i brac to wspaniale

ja na blok kupilem chyba kolo 1 kg albo wiecej ale wyszly z tego 2 bloki i dzialaja super (spawane) 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie wiem jak to w krakowie ale sprobuj w sklepe firmowym huty miedzi

we wrocku to jest HUTMEN tam mozna na kilosy miedzi brac i brac to wspaniale

ja na blok kupilem chyba kolo 1 kg albo wiecej ale wyszly z tego 2 bloki i dzialaja super (spawane) 8)

wbijash sie do tego Hutmen'u i prosish o kawal miedzi?nie trzeba miec jakiejs firmy czy cos takiego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainteresowany jestem kawałkiem miedzi 50x50x20, jak ktoś ma to mogę kupić lub dajcie namiary gdzie mogę dostać coś takiego w Krakowie

wystarczyło poszukać bo juz o tym było.

UL blokowa 5

tel. 643-09-48

Tam powinno być.

A gdzie indziej w Krakowie to nei wiem.

Mała poprawka mieli. KOleś stweirdził że mają stałych odbiorców i już nie sprzedają. Obdzwoniłem kilka skupów metali kolorowych i nigdzie nie mają ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też szukałem, nie myślałem, że to takie skomplikowane. Tylko, że zacząłem (i skończyłem) na warsztatach ślusarskich. Obdzwoniłem 21 instytucji, z tym że chciałem od razu miedź z wykonaniem bloku. Znalazłem firmę, gdzie wstępne szkice gościu wycenił mi na 50-100 zł (materiał+wykonanie) za dwa bloki, ql nie? Poszukaj w firmach zaopatrujących szkutników.

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi