Liquid Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zainteresowany jestem kawałkiem miedzi 50x50x20, jak ktoś ma to mogę kupić lub dajcie namiary gdzie mogę dostać coś takiego w Krakowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Moze SNAP ci sprzeda ale bedziesz musial podskoczyc do wrocka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 a gdzieś bliżej :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 ja nie wiem jak to w krakowie ale sprobuj w sklepe firmowym huty miedzi we wrocku to jest HUTMEN tam mozna na kilosy miedzi brac i brac to wspaniale ja na blok kupilem chyba kolo 1 kg albo wiecej ale wyszly z tego 2 bloki i dzialaja super (spawane) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Moze SNAP ci sprzeda ale bedziesz musial podskoczyc do wrocka :)moge odstapic kawalek z mojej 130cm sztaby ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 ja nie wiem jak to w krakowie ale sprobuj w sklepe firmowym huty miedzi we wrocku to jest HUTMEN tam mozna na kilosy miedzi brac i brac to wspaniale ja na blok kupilem chyba kolo 1 kg albo wiecej ale wyszly z tego 2 bloki i dzialaja super (spawane) 8) wbijash sie do tego Hutmen'u i prosish o kawal miedzi?nie trzeba miec jakiejs firmy czy cos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Kurna nie wiem czy jest w krakowie Hutmen!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Kurna nie wiem czy jest w krakowie Hutmen!!!poszukaj w planie miasta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 ja mam coompla w Hucie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Co z tym HUTMENEM we Wrocku gdzie to jest ile kosztuje u nich miedz ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zainteresowany jestem kawałkiem miedzi 50x50x20, jak ktoś ma to mogę kupić lub dajcie namiary gdzie mogę dostać coś takiego w Krakowiewystarczyło poszukać bo juz o tym było. UL blokowa 5 tel. 643-09-48 Tam powinno być. A gdzie indziej w Krakowie to nei wiem. Mała poprawka mieli. KOleś stweirdził że mają stałych odbiorców i już nie sprzedają. Obdzwoniłem kilka skupów metali kolorowych i nigdzie nie mają ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Też szukałem, nie myślałem, że to takie skomplikowane. Tylko, że zacząłem (i skończyłem) na warsztatach ślusarskich. Obdzwoniłem 21 instytucji, z tym że chciałem od razu miedź z wykonaniem bloku. Znalazłem firmę, gdzie wstępne szkice gościu wycenił mi na 50-100 zł (materiał+wykonanie) za dwa bloki, ql nie? Poszukaj w firmach zaopatrujących szkutników. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...