fred000 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Jako ze ostatnimi czasy stal sie CUD i te karty pojawily sie w nielicznych sklepach, to usilnie poszukiwalem wersji z ViVo, niestety jak znalazlem to albo zostaly wykupione, albo zostaly tylko wersje bez ViVo. Ale moze ktos jest w stanie zrobic 2 CUD i ma namiar na sklep (w Warszawie lub on-line), gdzie mogl by sie uchowac jakis egzemplarz 9100 ViVo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haski Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 www.komputery.xq.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 sklep tweaka bylu niedawno power colory z vivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 K****, problemator CUDEM 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred000 Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Sprawa juz nieaktualna, mialem powiedziec ale nie bylem w stanie. Dzieki za odpowiedzi, jak szukalem to tego sklepu nie znalazlem :):) Jakos nie zauwazylem aby ta karta, byla problematyczna, dziala ladnie. Nie liczac klopotow z softem do zgrywania obrazu :(, ale to sie rozwiaze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Nie przejmuj się tym facetem. Chyba nie wie co gada. Ja uważam, że Radek 9100 to jedna z lepszych kart ATI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred000 Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Spoko, nie przejmuje sie :), mam wazniejsze sprawy na glowie. Jak za taka kase, to nie ma lepszej karty, jestem baaaardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 widze ze nieaktualne juz :wink: a przegladalem se allegro i patrze a tu http://allegro.pl/show_item.php?item=20742333 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 K****, problemator CUDEM 8O 8O 8Oswego czasu na forum mozna bylo przeczytac mase topikow o problemach z 9100... pierwszy egzemplarz jak kupilem byl walniety i sypal artefaktami ale wymienili na nowy jestem happy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...