Geralt18 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 mam juz nagrywarke od 2 lat i nalge zaczela palic plyty wypala do cala plyte tylko do 80 procent i na tym sie konczy wyglada to tak jaby chciala wypalac tylko do 600 mega lub nawet mniej czy jest na to jakas rada? jak przeczyscic nagrywarke? czy jest sens naprawiac czy kupic nowa? mam samsunga SW-224B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Czy naprawiać czy kupować??? Ja za spojego TEAC'a 4x 4x 32x 3 lata temu dałem 850 zł :( a teraz nagrywarki są tanie jak barszcz wiec jeżeli naprawde to coś poważnego to lepiej kupić nową. Ja swoja nagrywarke czyściłem zwykłym wacikiem do uszu :lol: bez żadnych specyfików po prosty na sucho delikatnie wytarłem laser pod mocnym oświetleniem żebym widział czy jakieś włókno nie zostało na soczewce i tyle , działa do dziś dnia :D A czy przy odczytywaniu płyty nagrywarka skopiuje całe 700 MB z płytki??? czy też się wywali po jakimś czasie i nie będzie chciała skopiować całości?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt18 Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 no dziwnie to bywa bo jak wypali 80 procent - to koncowki wogole nie czyta ale czasem wypala 100 - a jak robi weryfikacje to nie moze czytac i wogole dzwna jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 A spróbuj nagraś np. 400 albo 500 MB i zobacz czy się dobrze nagrywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 mam juz nagrywarke od 2 lat i nalge zaczela palic plyty wypala do cala plyte tylko do 80 procent i na tym sie konczy wyglada to tak jaby chciala wypalac tylko do 600 mega lub nawet mniej czy jest na to jakas rada? jak przeczyscic nagrywarke? czy jest sens naprawiac czy kupic nowa? mam samsunga SW-224B wgraj nowego flasha - moze sie po prostu rozkaliborawala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...