marc07 Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Mam pyte ABIT BX133 Z RAIDEM bez kostki biosu, czy ktoś mógłby zajrzeć do swojej płyty i napisac mi jaki tam siedzi bios -chodzi o napisy na ukladzie a nie naklejce przyklejanej często na niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowall_PTK Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 W29C020C-90B firmy Winbond Jest to pamięć typu Flash Eprom o pojemności 256kB o organizacji 8 bitów. Prawdopodobnie o czasie dostępu 90ns. Jak nie dostaniesz dokładnie takiej kości, to na pewno dostaniesz zamiennik. P.S. Jeszcze nigdy nie odklejałem naklejki z działającego kompa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc07 Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Wielkie dzieki!!!:):):) Dobrze ze wraz z nklejką kostka nie wylazłą;):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowall_PTK Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Jakby wylazła to by się nic nie stało :) miałem już gorsze przypadki i było ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...