Skocz do zawartości
neotbg

Co kupic

Rekomendowane odpowiedzi

mam taki problem nie wiem co koopic a dokladnie jakas tania plyte i zeby mi na grafe starczyla jakas tania mam na to ok 300-350 zl i wlasnie nie wiem co koopic bo mam strasznie stara plyte i chce wymienic ale nie wiem co zeby mi starczylo kasy pomozcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepiej.doskladaj.kasy...znajomy.znajomego.1,5.miecha.temu.modernizowal.kompa.za.

500zl(szkoda.ze.mnie.nie.znal.wczesniej-hhiihi)

(duron.1400/asrock/256ddr/gf4mx400)

jak.bylem.u.niego.i.testowalem.to.w.3dmarku2001se.wyszlo.

1400....ZENADA!chlopak.sie.zalamal..

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

R.i.P

Na Duron'ku 1400 tylko 1400 pkt ???

To u mnie na Riv'ie TNT/Pro i celku 566@706 dochodziło do 1500 :?R.i.P

To u mnie na Riv'ie TNT/Pro i celku 566@706 dochodziło do 1500 :?R.i.P

To u mnie na Riv'ie TNT/Pro i celku 566@706 dochodziło do 1500 :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem w promocji MSI KT3 Ultra2 za 300 PLN może jeszcze gdzieś jest? (bez wodotrysków)

Ja przy modernizacji 1.5 roku temu kupiłem Mobo za 650PLN kosztem procka (Duron 1G) i grafy (kupiłem używany erazor za 10CDR Verbatim w slkimie)

Qmpel zaszalał na Durona 1.2G iMX 440

EFEKT :?:

Dzisiaj chętnie odkupiłby ode mnie moje Mobo :wink: Nie dziwię się Fsb 100 lub 133 tylko 2USB 1.1 kaprawy biosik a update to nie wiadomo z kąd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No co :?: W sklepie Inetowym napisali że promocja a ja nie mialem czasu żeby sprawdzić czy czy cena jest naprawdę atrakcyjna ale w rodzinie AMD pod socket A to dużo się już nie zmieni (czekam na potanienie 64 Bit) i można coś fajnego za 300 PLN kupić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem w promocji MSI KT3 Ultra2 za 300 PLN może jeszcze gdzieś jest? (bez wodotrysków)

Ja przy modernizacji 1.5 roku temu kupiłem Mobo za 650PLN kosztem procka (Duron 1G) i grafy (kupiłem używany erazor za 10CDR Verbatim w slkimie) 

Qmpel zaszalał na Durona 1.2G iMX 440

EFEKT  :?: 

Dzisiaj chętnie odkupiłby ode mnie moje Mobo  :wink:  Nie dziwię się Fsb 100 lub 133 tylko 2USB 1.1 kaprawy biosik a update to nie wiadomo z kąd

ale o czym ty wogole rozmawiasz ?

:D :D :D

Wypowiedzi sa nieludzkie :D

Zwlaszcza pierwsza, no i ta :D :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepiej.doskladaj.kasy...znajomy.znajomego.1,5.miecha.temu.modernizowal.kompa.za.

500zl(szkoda.ze.mnie.nie.znal.wczesniej-hhiihi)

(duron.1400/asrock/256ddr/gf4mx400)

jak.bylem.u.niego.i.testowalem.to.w.3dmarku2001se.wyszlo.

1400....ZENADA!chlopak.sie.zalamal..

:)

heeheheh to ja na tym co w podpisie wyciskam 3000 markóe, po ekstremalnym OC :wink: grafy uzyskałem 3432 marki :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale o czym ty wogole rozmawiasz ?

Konkretny przykład z życia iż na Mobo się nie oszczędzia :!:

Lepiej pomęczyć się z miesiąc dwa na starej/oszczędzić na innych rzeczach (proc, grafa) i kupić sobie jakieś mocnie i stabilne coś koniecznie znanego producenta (ew znanego producenta pod inną nazwą :wink: ) Bo potem będziesz tego żałować i to szybciej niż myślisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Asrock K7S8XE R3

Dokładnie. Bierz tego ASROCK'a ale K7S8X , K7S8XE jest droższy o 100zł a daje rajd i oficjalne fsb 400 które na K7S8X też osiągniesz.

Nie słuchaj że ktoś ci powie że ASROCK to shit (no jakiś super to on też nie jest), mój brat ją ma i jest zadowolony, ja też mimo iż jestem zwolennikiem GIGABYTE'ów muszę poczhwalić tą płytę.

Kosztuje ona 130zł i pozostaje ci 200zł na grafe, a za tyle to kupisz sobie Gf4MX-440 64MB DDR 128 bit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze wiecie jaki procek do tej plyty max wejdzie bo ja to moze skolowal bym sobie AMD 2200+XP

Wszystkie na do fsb 333 (oficjalnie) i 400 (nieoficjalnie), czyli obsłuży wszystkie dostępne na rynku AMD'ki , oprócz FX 64 ofkorz... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi