GenghisKhan Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 szanowni koledzy i kolezanki po fachu - kompowcy i jebnieci na punkcie tego kawalka zlomu ludzie pytam sie was jak sie relaxujecie przy kompie tzn. jak wypoczywacie przy nim badz bez niego ja moge siedziec nawet 10 g/dziennie i nic mnie lapie oczy mam spoko bez gogli chodze i wszystko widze a kompa mam od 4 roku zycia tera mam 17 lat hehhe naukowcy i lekarze gadaja ze niezdrowo siedziec przy kompie ale jak jestem chory i siade do kompa to jakos mi lepiej sie robi komp dziala na kozysc zdrowia:))) ale i tak wole czasem na serio isc gdzies a nie wirtualnie durny temat ale zdrowy :idea: pozdro to @ll @verclocker$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 u mnie psycholog stwierdzil silne uzaleznienie od kompa :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 u mnie psycholog stwierdzil silne uzaleznienie od kompa :mrgreen: Mi nie byl potrzebny psycholog...:), ponieważ sam to stwierdziłem... ...relaksuje się jazdą na bike'u...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Ja również nie potrzebuję psychologa. Do stwierdzenia tego faktuy potrzeba mi paru dni bez kompa... Relaksuję się słuchając spokojnej muzyki... oczywiście z kompa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 przy kompie to: rozsiadam sie wygodnie oddalony od kompa, pilot od Audigy w lapki i slucham sobie muzyczki wszystko kontrolujac z dala od ekranu i myszki 8) , ogladam DivX'y, lub giercuje ile popadnie w bardzo relaxujace FPSy, lub sprawiajace wieksza frajde przy wiekszym wysilku cRPG'i :D Czesto tez samo mieszanie w hardware'owych(przerabianko kompa) sprawach mnie relaxuje i tak powinno byc :P poza kompem to.. czytanie/kobiety/rower/motocykl/... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Specjalnie zostałem na wakacje w akademiku żeby mieć maksymalny freedom :) , darmowy internet 3Mbit i gierki po LAN :D :D :D . pozdro all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 u mnie psycholog stwierdzil silne uzaleznienie od kompa :mrgreen:U mnie to matka stwierdziłą :-) A ja sie relaksuje jazda na bajku, jazda samochodem (rwanie kapći ownz), i zimny piffkiem. :-) Ew. rum z colą. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 ja siedze do 14 godzin przy kompie, czesto wypadam na jakies imprezki ale raczej tylko domowe eghm :) no i slucham glosno muzy bo nikogo przez pol dnia niema, tylko sasiedzi sie wkurzaja bo mam kolumny z 2 basówkami srednicy 30 cm i sa drgania tektoniczne :twisted: :twisted: :twisted: , no i oczywiscie rowerek w ktory zainwestowalem ponad 2000 sam go slozylem i to jest mega frajda poginac po lesie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Ja mam to szczescie, ze jestem za stary zeby rodzice cokolwiek stwierdzali ale pewnie swoje zdanie maja :) Nosze okulary ale zaczalem jeszcze przed wymysleniem komputerow :) Czasem sporo siedze przy kompie- do 18 godz. dziennie jezeli sie nudze ale potrafie bez klopotu oderwac sie od niego jak mam jakas wazniejsza sprawe. Mysle, ze nalog jeszcze u mnie nie wystapil ;P W weekendy czasami nie dotykam kompa. Odpoczywam sobie od niego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 zauwazylem, ze jak jestem zmeczony to wystarczy, ze siade przed kompem i juz jestem wypoczety mhm dziwne :))), ale tak jets :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 No wiec tak 1. Sluchajac jakiejs spokojnej muzyczki, albo niespokojnej ;). 2. Grajac w prosta gre, samochodowke, motorkiem pojezdzic, czy Tony Hawk 3. Kiedys relaxowalo mnie granie w strategie, ale przez lato mam ogolny gierkowstret (a teraz taka fajna pogoda, a ja nie moge nic robic na polu bo lecze koslawosc kolan :( a pewnie i tak do konca nie wylecze :cry: ) ze szczegolnym uwzglednieniem wlasnie strategii, rts itp. 4. Klikanie po folderach, wieczne pozadkowanie dysku, ogladanie onetu i wp kilka razy dziennie, czytanie roznych for. 5. Granie w Otchlan :) spoko gierka tekstowa. 6. Plywanie (no ale teraz nie moge, powod jest wyzej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Ja tam wypoczywam słuchając Rammsteinu :lol: A tak poważnie spacerki po mym zapadłym miasteczku, czas spedzany z dziewczyną bo nie ma nic lepszego na wszelkiego rodzaju stresy (no może poza strachem, że zostanę ojcem :lol: :lol: ) i czytanie książek :) W żadne gry nie gram bo mi przeszło z czasem, chociaż kiedyś zagrywałem się godzinami w strategie (Settlers I i II, cała seria Heroes of Might&Magic). Teraz czaaaasem zagram w HoM&M IV czy Quake ale to już nie to samo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 a ja sobie ide na wies polazic albo poogladac Cartoon Network :mrgreen: w koncu mam tylko 15 lat 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo84 Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 A ja tam jestem zrelaksowany dotąd, dopóki mi coś lub ktoś nie zakłóci codziennego harmonogramu zadań, tzn. siedzenia przed kompem... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Nie da sie ukryc , ze relaxuje mnie siedzenie przed kompem (jedyne 8 - 10 h/dobe) gdy mam czas i malzonka mnie gdzies nie usiluje wywlec. Surfuje wtedy zaciekle, a jak mi sie to znudzi, to rozwalam kilku gostkow w RTCW lub SOF (I or II) Jak juz musze sie relaxowac z moja ladniejsza polowka, to wtedy MB rulzz (kajakow nie ma w okolicy :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Przed kompem to chyba standard: Muza/TV/Gierki/ czasem praca zalezy co do zrobienia, rowniez rozmowy z znajomymi (nie zawsze mozna sie zobaczyc). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 zazwyczaj się relaksuje przy kompie :) jednak też wyjdę na rower, z psem, ze znajomymi, albo oglądam TV :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 komp, muza, nosze okularki (left/right odpowiednio 0/+0,5 odkad mam kompa polepsza mi sie :) ) czasem na rowerek powkozac dresiazy jezdzacych w maluchach ostantno mialem taka przygode wyprzedzam rowerkiem 4-ech dresiazy w maluch potem oni mnie to ja znowu ich (na drodze byly garby co niepozalalo jechac za szybko samochodem ) potem na chwile zruwnali sie zena i dialog mniejwiecej wygladal tak dresiaz1: niezajezdzaj mi qrwa drogi!!! (z taka mina jaskiniowca :) ) ja: co d1: jajco i malo w kraweznik sie nie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>lil :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 jak skończyłem baldurs gate 2 to świat stał się nagle pusty i bez sensu siedzę przed kompem 8,5h w pracy i następne 4-5h w chacie (praca :( , rzadko gry :twisted: ). Żona mówi że niewyraźnie wyglądam 8O... Moja recepta: kupiłem sobie zaj......sty fotel na kółeczkach za kupe kasy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 ile dales za fotel ja takie fajne skozane widzialem za ok 1000 w conforamie jak sobie usiadlem poczulem sie jak jakis prezes :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Ba-be, rower, jamnik i na koncu komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 ten fotel to kinnarps i nie powiem ile kosztował ale powiem, że dostałem zniżkę 400zł, bo jakaś zajebista firma z Tczewa kupiła ponad setkę i 3 sztuki im było za dużo 8) i była obniżka. Ma tyle pokręteł, że do dziś paru po co są nierozgryzłem 8O . Ale nie ma standu pod browarek :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAD Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Powitanko Ja wypoczywam ...... jak wiekszosc osob na forum ...komp , komp , komp , jako ze tez w pracy siedze przed kompem wiec w pracy tez wypoczywam :) plus skladanie kompow ( I love ). zauwazylem u siebie pewne uzaleznienie od kompa :) a co ponadto rowerek, browar , czytanie ,bieganie , no i oczywiscie jako ze jestem wolnym czlowiekiem i a moze przedewszystkim mezczyzna korzystam z urokow panien :) choc takowej na stale nie posiadam i prze to nie obawiam sie zostac ojcem .:) :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Ja nie jestem uzależniony :twisted: hahaha... wytrzymałem 2 tygodnie bez kompa i wogóle o tym nie myślałem to chyba dobrze :D a tak to gram sobie ostatnio w WatCrafta 3 prowadze strone www [to zajmuje bardzo dużo czasu :D macie linka www.panteravulgar.prv.pl ] oglądam horrory [oczywiście na kompie] od czau do czasu machne sobie browar [Carlsberg] aaa... zapomniał bym o njważniejszym :twisted: o muzie. słucham [ogólnie] metalu [gł. death, thrash, power i hard rock] aaa... jeszcze muszę się zajmować kotami :D a dokładnie 2-oma które rozwalają cały dom :twisted: ... lubie też pójść do kina na jakiś dobry film :D aaa... a warunki "pracy" przy kompie mam odjazdowe skórzany fotelik :D hehehe jak w mercolu :D heh... tylko monitor mam taki sobie i jak siedze bardzo długo to mi ostrość w oczach wysiada :D wgram nowe stery do oczu i będzie spoko :D hehehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 hehehe ktos pisal ze mama do kogos powiedziala ze ma nalog komputerowy :D Do mnie matka tak samo mowi ze jestem komputerowym nalogowcem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 ja tam nie bylem u lekarza od 7 lat (no moze poza stomatologiem) i jakos zyje, przy kompie siedze kolo 10 godzin czasami na dobe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...