ginger78 Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 witam czy ktos kiedys robil lub mial do czynienia z wytwornica dymu?? chetnie bym cos takiego zrobil tylko nigdzie nie ma wystarczajacych informacji na ten temat. Jezeli ktos wie jak jest zbudowany piec w profesionalnej wytwornicy dypu prosze o info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Ja polecam zimnego diesela ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 z tego co pamietam to "piec" to poprostu rurka metalowa przez ktora wychodzi plyn, naokolo jest owiniety drut miedziany ktory ja podgrzewa i tyle, jak sie drurka nagrzeje to sie wydobywa rogrzana ciesz ktora od razu paruje tworzac dymekz tego co pamietam to "piec" to poprostu rurka metalowa przez ktora wychodzi plyn, naokolo jest owiniety drut miedziany ktory ja podgrzewa i tyle, jak sie drurka nagrzeje to sie wydobywa rogrzana ciesz ktora od razu paruje tworzac dymek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 no ale gdzie taki plyn mozna qpic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 sklepy ze sprzetem dyskotekowym :) allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 z tego zo sie dowiedzialem to mozesz uzyc gliceryny (apteka) lub glikolu etylenowego (jakis chemiczny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 A czy to przypadkiem oprócz dymu nie zrobi wielkiej dziury? ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1988 Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Albo parafiny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 mozna zrobic tak biezemy zbiorniczek do srodka wkladmay kawal drutu oporowego i lejemy olej np z ierwszego tloczenia ;) a jak joz bedzie odpowiednio cieple (czyt bedzie lekko dymyc) dolewamy wody(trzeba szybko uciec) i whhhuuu tak powstal cho.. tzn fajny dymek (nawet z ogniem :D ) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 no wiesz mi chodzilo o nie trujacy dym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 inny tani wzglednie sposob to napalic czyms papierosy itp :DDDDD do balonikow a potem wypuszczac buhahah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 z tego zo sie dowiedzialem to mozesz uzyc gliceryny (apteka) lub glikolu etylenowego (jakis chemiczny)Jakby co to mogę ophnąć hurtowo x litrów glikolu monopropylenowego(jeżeli takowy pasuje) Więcej info na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 no wiesz mi chodzilo o nie trujacy dymjaby paru dresow sie tym zatrulo to czemu nie? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...