uSh! Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 No wlasnie co sadzicie po pierwsze o tej obudowie, wiem ze pewnie jest zajebista :) ale jaki bylby realny spadek temperatury na moim sprzecie? A po drugie chcialbym poznac jakies opinie na temat tego zasilacza. Z gory dzieki za wszystkie komentarze :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Według mnie ta obudowa jest za droga :( ale jest super :) ale ja wole chifteca a na temat tego zasilacza to jest to jeden z lepszych zasilaczy na rynku goronco polecam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSh! Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Obudowy Chieftec'a z tego co przegladalem kosztuja ~500zl ale nie maja wiatraczkow w zestawie :(. Jezeli chcialbym kupic 6 wiatraczkow do obudowy (nie jakis po 12zl) to pewnie by wyszlo to jakies 700zl w sumie z obudowa. A Xaser ma jeszcze okno i panelik :D. Dzeieki za upewnienie mnie co do wyboru zasilacza. Jest w ogole ktos na forum kto ma ta obudowe i moglby powiedziec jakie sa roznica w temperaturach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Niedawno była dość spora dyskusja na temat Xaser'a i wiele osób powiedziało, że jest mała :? I, że Chieftec jest dużo przestronniejszy w środku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSh! Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 A moglbym prosic o link do tematu, bo nic nie znalazlem :( albo chociaz jaka byla jego nazwa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Mam pytanie czy chieftec mid tower też jest bardziej przestronny i większy w środku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSh! Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 A ja mam inne pytanie :) o jakim modelu Chieftec'a jest mowa?? Aha no i jak z poziomem halasu w Xaser III? A co do objetosci to napewno obie te obudowy sa wieksze od mojej - ModeCom Impact (z <span style="color:red;">[ciach!]</span>owym PSU) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 A moglbym prosic o link do tematu, bo nic nie znalazlem :( albo chociaz jaka byla jego nazwa?Prosze: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=579...highlight=xaser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 witam posiadam taki zestawik jak w temacie i: - spadek rzedu kilu stopni (w moim przypadku zrezygnowałem z niego , wole cisze) - buda jest całkiem spora w srodku ( ma loginie zaprojektowane mocowania) - wyposarzenie budy jest rewelacyjne ( w chieftecku można o takim pomażyć) panel + 7 wentyli+ okno - wygląd to kwestia gustu a o nich sie nie dyskutuje ;) co do zasilacza to cos w moim zestawie się grzeje :) ale zapewniam jest dużo lepszy od szajsogena :) i cichy Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSh! Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 to znaczy ze az tak strasznie halasuje :/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Ehh niestety nie mam tyle kasy na obudowe ... :x Bede miec gdzies tak 350-max 400 bez zasilki. Planuje Cheifteca MA-01BL-D - 547 zl z zasilaczem. Wzialbym bez, bo mam swojego ;] No i rzeczywiscie szkoda, ze nie ma tych wiatraczkow w srodku w zestawie, trzeba bedzie dokupic. A to znow dodatkowy wydatek... Ehh juz nie wiem co robic ;] Tego Thermaltake`a raczej nie dorwe za 400 zl. Moze uda sie 500-550 uzbierac... Musze sie dobrze uczyc, dostane wiecej kasy :P UPDATE : Jak patrze na ta obudowe ... to jest MIDI tower ?? Ja potrzebuje BIG tower ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 to znaczy ze az tak strasznie halasuje :/ ? cisza pojecie wzgledne dla jednego cisza oznacza " kompa nie słychac" patrzymy wtedy na diody czy włączony :) druga opcja coś tam szumi (słuchać przepływ powietrza a nie wentyle !! ) na razie jestem w drugiej opcji (vulcano 11 wyprowadza mnie z równowagi przy 1600obr.) zaznaczam jeszcze raz że wentyle z budy puszczone poniżej połowy swoich obrotów są niesłyszalne tzn nie słychać szumu przepływającego powietrza :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSh! Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 no to spox :) dzieki za komentarze... moje watpliwosci zostaly rozwiane :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...