Gość Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 aparatus wygral 1May drugi a trzeciego nie pamietam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 No i sprawiedliwości stała się zadość. Wszystkie nagrodzone animacje stały na naprawde wysokim poziomie , tylko jakoś nie moge zrozumieć czemu "sen kowalskiego " został porównany do poziomu tej animacji w której spadał manekin. Ps. Wie ktoś ile kosztują takie karty ??? Ma ktoś jakiegoś linka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 quadro fx z najnizszej polki .. bodajze no.500 to byly za ok. 1500 - 1600PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 PNY Quadro4 200NVS PCI VGA - 922 zł PNY QuadroFX 3000G - 15906 zł :D http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=677:all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 No oni dostawali FX'y ale nie wiem jaki typ . No jeżeli to były PNY QuadroFX 3000G to nie chce wiedziec ile ten komp za 1 miejsce kosztował :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 czy ktos ma linka do aparatus'a z checia bym obejrzal ;) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 No oni dostawali FX'y ale nie wiem jaki typ . No jeżeli to były PNY QuadroFX 3000G to nie chce wiedziec ile ten komp za 1 miejsce kosztował :wink: to na 100% nie był 3000G ... sadze ze 500 (pamiec fotograficzna mi szwankuje po imprezie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 http://www.dtm2003.3d.pl/wyniki.htm Tutaj wyniki jakiegos innego konkursu ale mozna pobrac niektore filmy z animastera. Jak widac aparatus i ersatz nie tylko tutaj byly wyroznione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 esh snu kowalskeigo nie mozna scaiganc z tej stronk, a na emule nie ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@pollo 7 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Niestety koniec ;( Ale zgadzam się z oceniającymi. Niewątpliwie była to najlepsz animacja (ta, która wygrała) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 I oglądałem Apartusa - porażający - tzn. Piękny - jestem pełen podziwu :) Ale moim zdaniem jeszcze długo aż pojawi się animacja lepsza od "Katedry" :] A może można pobrać animację, która wygrała w tym roku? Oscara ? Czy jest to możliwe ? A może ktoś może coś powiedziećo owej animacji ? Pozdro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...