Skocz do zawartości
THORGAL

klikam prawym przyciskiem myszy na folder a winda czeka...

Rekomendowane odpowiedzi

klikam prawym przyciskiem myszy na folder a winda czeka...czeka czeka czeka i potem dopiero wywala menu...wie ktos o co chodzi ?? jAK TO ZLIKWIDOWAC :?: Oczywiscie to WinXP

To dziala tylko na folderach i plikach klikniecie ppm w puste miejce nie powoduje przestoju

THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a kiedy nowy system był stawiany ??? bo może coś w rejestrze sie naśmieciło i trza posprzątać ???

Byl stawiany ok 3-4 miesiecy temu ale czyszcze rejestr aktualizuje ad-aware, sprawdzam antywirami ogolnie nie zasmiecam

Kiedys mialem to samo na Win98 teraz mam na XP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qbas może mieć rację

Jak to się robi "na dzień dobry" to uruchom kompa z odłączoną siecią. Jak działa normalnie to se ściągnij Network Search Fix u mnie były takie klopsy że przy każdej operacji np del chciał się łączyć z netem by sprawdzić co zrobić w takiej skomplikowanej sprawie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qbas może mieć rację 

Jak to się robi "na dzień dobry" to uruchom kompa z odłączoną siecią. Jak działa normalnie to se ściągnij Network Search Fix u mnie były takie klopsy że przy każdej operacji np del chciał się łączyć z netem by sprawdzić co zrobić w takiej skomplikowanej sprawie :)

Oczekiwanie jest tylko przy kliknieciu ppm na foldery lub pliki

Gdyby komp mi sie laczyl z netem to firewall by mi to wylapal a wszystkie wysylanie bledow do Billa wylaczylem w XPantispy

No i mialem to tez na Win98...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kiedy ci sie to robi zaraz po wlaczeniu kompa, czy zawsze jak klikniesz na folder nawet jak komp juz pracuje bardzo dlugo ???

JA mam tak jak wlaczam kompa i dopuki mi sie siec nie zaladuje to mi sie dziwne rzeczy dzieja, ale pozniej jest juz OK ;)

Polecam sciagniecie programu jv16 Power Tols, w nim mozesz zlookac i rejestr i wszystko co sie urchamia przy starcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi