THORGAL Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 klikam prawym przyciskiem myszy na folder a winda czeka...czeka czeka czeka i potem dopiero wywala menu...wie ktos o co chodzi ?? jAK TO ZLIKWIDOWAC :?: Oczywiscie to WinXP To dziala tylko na folderach i plikach klikniecie ppm w puste miejce nie powoduje przestoju THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 a kiedy nowy system był stawiany ??? bo może coś w rejestrze sie naśmieciło i trza posprzątać ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 a kiedy nowy system był stawiany ??? bo może coś w rejestrze sie naśmieciło i trza posprzątać ???Byl stawiany ok 3-4 miesiecy temu ale czyszcze rejestr aktualizuje ad-aware, sprawdzam antywirami ogolnie nie zasmiecam Kiedys mialem to samo na Win98 teraz mam na XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 U mnie taj sie dzieje jak mam malo miejsca na dysku lub komp jest wlaczony badzo dlugo np 2 dni. Zwieksz pamiec wirtualna (u mnie czasami pomagało) lub postaw od nowa system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YouzeQ Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Qbas może mieć rację Jak to się robi "na dzień dobry" to uruchom kompa z odłączoną siecią. Jak działa normalnie to se ściągnij Network Search Fix u mnie były takie klopsy że przy każdej operacji np del chciał się łączyć z netem by sprawdzić co zrobić w takiej skomplikowanej sprawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Qbas może mieć rację Jak to się robi "na dzień dobry" to uruchom kompa z odłączoną siecią. Jak działa normalnie to se ściągnij Network Search Fix u mnie były takie klopsy że przy każdej operacji np del chciał się łączyć z netem by sprawdzić co zrobić w takiej skomplikowanej sprawie :) Oczekiwanie jest tylko przy kliknieciu ppm na foldery lub pliki Gdyby komp mi sie laczyl z netem to firewall by mi to wylapal a wszystkie wysylanie bledow do Billa wylaczylem w XPantispy No i mialem to tez na Win98... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neshit Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Proponuje defragmentacje mu zadać 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Miałem to samo - r-klik na plik i przerwa w działaniu na jakieś 15sek. Rozwiazania nie znalazłem - pomógł w końcu reinstal systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Miałem to samo - r-klik na plik i przerwa w działaniu na jakieś 15sek. Rozwiazania nie znalazłem - pomógł w końcu reinstal systemu.Mnie pomogl reinstal na 3 dni :( K.... nie wiem o co chodzi !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku2 Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 A kiedy ci sie to robi zaraz po wlaczeniu kompa, czy zawsze jak klikniesz na folder nawet jak komp juz pracuje bardzo dlugo ??? JA mam tak jak wlaczam kompa i dopuki mi sie siec nie zaladuje to mi sie dziwne rzeczy dzieja, ale pozniej jest juz OK ;) Polecam sciagniecie programu jv16 Power Tols, w nim mozesz zlookac i rejestr i wszystko co sie urchamia przy starcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...