Bartek Maiden Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Witam. Mam taki problem. Do dziesiaj przed formatem riva tuner taktowanie mojego GTS'a w zakładce target adapter na 200 Core a 333mhz pamiątki. Po reinstalce i zainstalowaniu sterów 41,09 i VIA Service Pack hyperion. Wykrywa Core na 100 a w zakładce Driver 200 gdy w zakładce driver dam 200 to w Target Adapter tez sie na to zmienia, i nie wiem czy to wpłynia na wydajnść. Pomóżcie Prosze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr Szpadel Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 jak masz wszędzie 200 napisane to nie widzę problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Maiden Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 jak masz wszędzie 200 napisane to nie widzę problemu Tak ale chciałem powrócić do tego co było przed formatem :(. Więc prosze jeszcze raz o odpowiedź (najlepiej szybką). Pozdrowienia Bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Maiden Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 jak masz wszędzie 200 napisane to nie widzę problemu Tak ale chciałem powrócić do tego co było przed formatem :(. Więc prosze jeszcze raz o odpowiedź (najlepiej szybką). Pozdrowienia Bartek Problem zażegnany ale dziękuje za odpowiedzi:P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Maiden Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Mam 1 prośbe do moderatorów usuńcie ten temam ok?? Dziękuje i pozdrawie Bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...