OCMAN Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 jakom plyte polecacie pod xp1900 (oprucz epox bo u mnie w miescie niemozna tego dostac a przez neta niezmawiam)max cena do 450zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Chłopie nie wiem pewno jestes tu nowy ale wszędzie obowiązują te same zasady więc zanim napiszesz jakiś post sprawdz w wyszukiwarce ( może a nawet napewno coś znajdziesz ) a jeżeli to cie nie zadowoli potem pisz post.Takich postów ostatnio było jak grzybów po deszczu więc zapraszam do wyszukiwarki :evil: :evil: :twisted: :twisted: :? :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 jakom plyte polecacie pod xp1900 (oprucz epox bo u mnie w miescie niemozna tego dostac a przez neta niezmawiam)max cena do 450zl Soltek SL-75DRV5 to jedna z lepszych i niezadrogich płyt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 wyshoookiwarka!!!!!! a tak btw, to qp solteka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 SOLTEK DRV5 polecam kupel ostatnio koopił za 420 zł spox płyta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...