Zacharo Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 ma ktos taka konfiguracje?? mam najnowszego biosa i plyta zdaje sie ze nie chce wspolpracowac z tymi procami (probowalem z innym i to samo). wydajnosc jest dwa razy gorsza niz na morganie 1000 ,jak zamykam windowsa to sie komp sie nie wylacza,nie dziala ps/2,komp wlacza sie 2 minuty dluzej bo za kazdym razem jest "building dmi pool data" a o fsb 166 to juz wogole moge sobie pomazyc bo przy 145 juz jest kicha,z poziomu windowsa nie moge zobaczyc zadnych temperatur i predkosci wiatrakow bo sa jakies kosmiczne liczby albo inne cuda. co o tym sadzicie, plyte na gwarancje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Co do fsb 166 trzeba ta plyte lekutko przerobic. Zaprzegnij wyszukiwarke, a napewno znajdziesz jak to zrobic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacharo Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 w niej mozna dipami 166 ustawic ale mi winda nie rusza.moze byc wina zasilacza?? (jest to shido 300W) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Co do fsb 166 trzeba ta plyte lekutko przerobic. Zaprzegnij wyszukiwarke, a napewno znajdziesz jak to zrobic :) zależne to jest od rewizji płyty.Starsze rewizje miały dipy do fsb 100/133/166 mhz. IHMO problemem jest płyta główna.Niby dlaczego ma ona nie wspułpracować z tym procem :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Sprawdz procesor na innej plycie i wtedy bedziesz wiedzial co jest nie tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 To nie jest raczej wina zasilacza. Mówisz o najnowszym biosie, czyli jakim :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacharo Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 bios jest F14. wogole jest masakra w 3dmarku2k1 mam cos kolo 3300 punktow :(:( .przy bezczynnosci uzycie procesora skacze miedzy 50-70% WHAT DA FAK?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacharo Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 odnawiam temat. postanowiłem ja znowu odpalić. chce zainstalowac xp a tu zonk przy fsb166 nie startuje z zadnego urzadzenia przy 133 rusza tylko z dysku a przy 100 juz nawet z dyskietki :) z cd-roma nie da rady wogole. zainstalowałem wina98 ale w urzadzeniach wystepuje PLUG&PLAY BIOS (FAIL SAFE) czesto wyskakuje boot block przy uruchamianiu i pisze bios checksum error. coś pewnie z biosem sie zje**** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...