Marcin5611 Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Witam może wycisne jeszcze te 51pkt żeby być pierwszy i mam takie pytanko czy jak wsadze jeszcze 256ddr do komapa i puszcze w dualu to czy to coś da i jeszcze da się coś zrobić żeby wycisnąc pare mhz z karty więcej? Zmiana napięcia agp albo taktowania coś daje? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 heh o co loto :P moze sie pochwalisz najpier czyms albo zdrac chociaz troche tej tajemnicy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Witam może wycisne jeszcze te 51pkt żeby być pierwszy i mam takie pytanko czy jak wsadze jeszcze 256ddr do komapa i puszcze w dualu to czy to coś da i jeszcze da się coś zrobić żeby wycisnąc pare mhz z karty więcej? Zmiana napięcia agp albo taktowania coś daje? Pozdrawiam To moze sie poscigamy w 3DMarku2k1.. ? Przyjmij moje wyzwanie !!! ja na GF 3 a Ty na tym FX i kto wiecej co Ty na to ? Dawno juz sie nie bawilem w krecenie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChoosenOne Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 To może ja też mógłbym dołączyć się do rywalizacji w 3DMarku2001. Mam to co w podpisie. Może być naprawdę ciekawie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 ja sie moge poscigac jak se srubki w sprzecie podkrce ale to muszem napierw chlodzenie skitrac :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 A ktoś z fx może też się dołączy do walki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 :P ihaaa ja się dołączeee:D:P będzie spox:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Witam może wycisne jeszcze te 51pkt żeby być pierwszy i mam takie pytanko czy jak wsadze jeszcze 256ddr do komapa i puszcze w dualu to czy to coś da i jeszcze da się coś zrobić żeby wycisnąc pare mhz z karty więcej? Zmiana napięcia agp albo taktowania coś daje? Pozdrawiam Myślę że dual da ci więcej niż 51 pkt ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 ja tez moge sie poscigac juz dawno chciałem ale jakkoś nikt sie nie pokwapił moze teraz z kimś myśle ze jak by buzzy z Marcin5611 by sie poscigali to by była utrzciwa rywalizacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 troche ze ściganiem się niezbyt to będzie trafne, przecież FX 5600 w MAdku 2001 ma taką samą wydajność jak Gf 3 Ti od Gainwarda :P Dual da ci może nawet ze 100 marków więcej jak go dobże ustawisz :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 No i wlasnie dlatego bym sie chetnie poscigal.. Gf ma nie Gianwarda ale Palita.. ale mamy miej wiecej tyle samo w 3dmarku.. z kolega Marcin5611 dlatego mozna troche porywalizowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 dolanczam sie :twisted: neich ja tylko jakies raditorki skoluje :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 ja bym sie poscigal, ale te Twoje wyniki sa jakos za wysokie. bo sprzet podobny a wynik w 2k3 mam 50% nizszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 No i jest rekord ledwo co ale jest! Jutro jeszcze będe chciał wyciągnąć troche więcej (może uda się dobić do 3400pkt) a i sprawdze ile wyciągne na sterach 52.16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 ja tez bym sie poscigal z moim ti4200 ale wynik kiepski bo fsb nie moge dac 200 jak inni koledzy no i cieniutkie chlodzenie mam na grafie wiec 325/610 to max co moge na teraz dac , no ale moze to WC ktorej juz od pol roku robie:) cos da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 sprobuj dentki 44.03. ja jak jeszcze mialem fxa [5600 od msi] to na nich mialem najwiecej pktow. w 2k1se to bylo nawet 500pkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Dzięki! Wiem widziałem na ORB że w 2k1se na 44.03 ktoś ma ponad 15000pkt I myśle że więcej wyciągne bo na sterach (Leadtek A310TD czyli 53.03) mam tyle ile mam a chyba wszystkie wyniki na ORB ponad 11000pkt są na detkach 4x.xx a nie na 5x.xx Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomm Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 A ja uwierze! Marcin5611 napisz do ilu podkręcileś tą karte :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomm Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 A ja uwierze! Marcin5611 napisz do ilu podkręcileś tą karte :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Wczoraj wycisnalem nowy wynik na moim GF 3 ;] wynik wynosi .. 12658 link do wyniku http://service.futuremark.com/compare?2k1=7520306 karta wykrecona 281/570 procek 235x10.5 ram 235 (470mhz) i timingi 2-2-2-11 detki 40.72 WC na prockui grafie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 lol to 333 wiecej pkt niz ja na swojej nie kreconej ti4200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 lol to 333 wiecej pkt niz ja na swojej nie kreconej ti4200 Na GF4 Ti4200 leciutko podkreconej i procku tez lekko kreconym 15tys.. Na zasilaczu od kolegi i moim WC z Ti 4200 wytrzepałem 17kafli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 no to troche kupie sobie cos w puszce i powycinam radiotorki :) zrobie cos ala jerzyk zalman'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 To jest niezly pomysl.. raidaotr z procka i wygiac zeberka na ksztalt takiego zalmana i puscic na to wiatraka 80mm ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...