bartekpp1 Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Mam problem z radeonem 9100 gdy wlaczam jakas gre(w windzie normalnie chodzi)wczytuje sie normalnie ale gdy ma pokazac sie juz grafika zamiast niej sa kolorowe paski. :evil: :evil: :evil: :evil: .Nie wiem czy to wina karty graficznej czy moze zasilacza.Moze ktos wie o co chodzi z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serduszko Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Podaj jakie masz stery do niej. Prawdopodobnie to ich wina. Zainstaluj najnowsze i powiedz co się dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 prawie na 100% jest to wina zasilacza.. napisz co masz i jak tam z napieciami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noodleee Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 na 99,99999% zasilka jak juz kolega napisal a najwydatniejsze stery wedlug wielu o ktorych sie nie mowi:) to cat 3.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 bartekpp1 Powpisuj sobie w wyszukiwarkę forum '9100' i '8500' ('8500le'), to znajdziesz, bo o problemie z paskami na tych kartach było już wielokrotnie - sam też o tym pisałem, bo przez to przechodziłem. Słaby zasilacz, jak już pisali przedmówcy, a konkretnie napięcie 5V. Niekiedy wystarczy niższe o 0.08V i się kaszani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekpp1 Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Moj zasilacz to Codegen 300 vat,Athlon xp 1700 +MSI KT4v i najnowsze stery.Ta konfiguracje mam od pol roku bez zmiana paski w grach zaczely pojawiac sie kolo tyg. temu.Nie wiem co sie stalo ze nagle po pol roku cos sie spie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 No ale może byś sprawdził, jakie napięcia podaje ten zasilacz? Bo nigdzie nie jest powiedziane, że nie może zacząć wysiadać po pół roku użytkowania. BTW. problemy, o których wspomniałem, miałem z kompem kumpla, który miał identyczny konfig, tylko słabasza płyta (gigabyte na AMDirongate) - więc wszystko przed Tobą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...