ElSor Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Czy wlasnie tak mialo to byc? Chce uzyskac pamiec L2 o poj 512kB i w tym celu zakleilem mostek L2 ktory byl przepalony przy uzyciu kleju ze srebrem ktory sluzy do napraw sciezek elektr. (oczywiscie najpierw skrobalem lakier). Czy wlasnie o to chodzilo ? (nie dziala mi) Czy ten caly przepalony mostek nad L2 sluzy do odblokowywania mnoznika? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 no to masz po gwarancji - zerwałeś sticker (plombę) ;) A ten athlon XP to na thortona mi nie wygląda (może się myle jest późno i mam grype) - nie ma co odblokowac??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElSor Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Programy do ID proca mowia Thorton / Barton. Gwarancja przepadla w momencie drapania a plomba mi po prostu przeszkadzala w odczycie modelu. Wlasnie skonczylem testy i jestem bardzo zly. Drut (zmiana mnoznika) zakonczona fiaskiem 13x stop na poczatku, 16x/16,5x dalej bylo jako 15x. Chce zrobic 13x 166 lub 16-16,5x 133 zamiast 15x 144 (tyle teraz mam) (FSB da sie w biosie zmieniac) ma wogule sens taka zmiana mnoznika (i FBS)? Jak to ew zrobic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 ja robiac drutmoda na 13x kierowalem sie instrukcja z tej strony http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33262 troche bylo strachu ale komp mi teraz chodzi 13x166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Heh chyb Ci z leksza nie wyszlo z tym modem L2. Z tego co widze to zamalowales nie te mostki co trzeba. Zamalowane maja byc ostanie piny na mostku L2. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 a mi sie wydawało że te które sa przecięte, a z tego co widać ostani jest nienaruszony więc co ty piszesz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 a mi sie wydawało że te które sa przecięte, a z tego co widać ostani jest nienaruszony więc co ty piszesz :lol:Pisze to co wiem ze tak jest. Poszukaj postow na forum i sobie sam zobaczysz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 hmm a jaki jest sens łączyć coś co nie jest przecięte ?, a co do smaego łaczenia to nie zawsze ostatnie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElSor Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 ja robiac drutmoda na 13x kierowalem sie instrukcja z tej strony http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33262 Wg tych instrukcji robilem druta ale nic. A moze musze zajac sie najpierw mostkami L5 i L3 ? wg tej istrukcji http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=419851#419851 Do czego sluza te 3 ostatnie (przepalone) mostli L3 (zdjecie na samej gorze) ? Szczegolnie 2i3 bo ostatni jest opisany w ww topiku. Gdzies chyba wyczytalem ze 3 (przedostatni) odblokowywuje mnoznik. Zgadza sie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...