virtuomaniak Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Wpadli mi do glowy troche glupi pomysl, ale zawsze to jakis pomysl :D Czy dalo by rade zlozyc samemu laptopa? Kupic obudowe z wyswietlaczem i wszystko po kolei skadac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 buehehe . moze jeszcze szybke do 'obudowy' tegoz wstawic? ;] dac by sie pewnie dalo , czemu nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 :arrow: rade da, ale czy jest warte calego zachodu? chyba nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 No chyba by taniej wyszlo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 No chyba by taniej wyszlo??:arrow: zalezy... jesli masz dostep do czesci i chcesz sie w to bawic - skladaj. moze taniej wyjdzie... wg. mnie lepiej poszukac okazji na kupno 'calosci'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Dostep do czesci :D a gielda komputerowa itd ?? A ile wynisie "calosc" a ile "skladanie" mniej wiecej 1Ghz (moze byc mniej) ok 256 ram (zeby sie nic nie cielo np strony , programy do programowania) grafa obojetnie, i dysk ok 20GB Ten laptop bedzie wykorzystywany do programowania oraz do korzystania z internetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 to lepiej złożyć kompa w walizce kiedyś widziałem takiego moda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 to lepiej złożyć kompa w walizce kiedyś widziałem takiego moda Taaaa, albo w trumnie 8O Bylo kiedys na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Ale ja nie chce miec zlozonego kompa w walizce :D Nie mam zamiaru bawic w takie "duperelki" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Dostep do czesci :D a gielda komputerowa itd ?? [...] :arrow: ... a czy ja pisze, ze na gieldzie komp. nie dostaniesz takich czesci? dostepu do czesci jest od 'gorma', tylko trzeba wiedziec jak i co kupowac (czyt. z glowa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 W pelni sie z toba zgadzam. Masz moze jakis cennik? I ile tak na oko by wyniosl uzywany komp a ile jak sam go sloze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 W pelni sie z toba zgadzam. Masz moze jakis cennik? I ile tak na oko by wyniosl uzywany komp a ile jak sam go sloze?:arrow: cennika jako takiego nie mam. pozostaje sprawdzac ceny na allegro i sugerowac sie nimi na gieldzie komp., albo odwrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawel Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 hmmm.. no ja tez mam zamiar sobie zlozyc jakiegos laptopa, albo kupic jakiegos uzywanego:D chce jakis 400-500 mhz, z 128 mb ramu, jakas grafika, dzwiekowa, dysk z 10 gb.. niewiecie ile by to qwszystko kosztowalo?? w czesciach, lub normalnie uzywany.. chce go do muzy glownie na dialeczke.. albo do jakichs prostych rzeczy:d Pozdrawiam Gawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 polecam www.bons.pl chlopaki sciagaja sprzet ze stanow. jezeli do nich zadzwonic to maja wiekszy wybor!!! polecam sprawdzona firma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 A co nie ma alegro i innych firm sprzedajacych knotbooki np. karennotebook (takze uzywane). Co do pomysłu skaładania samemu to wydaje mi sie on raczej karkolomny bo owszem dysk, ram, moze cpu uda sie kupic ale reszta zwlaszcza plyta i matryca to juz jest problem. Moze z jakiegos "rozbitka" ale czy bedzie to dzialac i jak to niewiadomo. A o gieldzie to raczej radze zapomniec (przynajmniej w Krakowie) czieżko kupić sensowna grafe a co dopiero mówić o częściach do laptopów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Drogi jest ten sklep Procesor Pentium II 366, RAM 64 MB, HDD 6 GB, aktywna matryca 13" TFT, modem IBM 56K, karta graficzna 2.5 MB NEOMAGIC 256AV 1260x1024, karta dzwiekowa z głośnikami CRYSTAL PnP, USB, LTP, RTC, COM, IrDA, CD-ROM, bateria (nie jest testowana), zasilacz mały. Kondycja komputera dobra. L/P 1244 Cena: 2090.00 zł (netto 1713.11 zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 polecam www.bons.pl chlopaki sciagaja sprzet ze stanow. jezeli do nich zadzwonic to maja wiekszy wybor!!! polecam sprawdzona firma.ceny z kosmosu, nawet nie chce wiedziec ile oni zarabiaja na jednym laptopie ale wydaje mi sie ze ponad 100% tego co za niego zaplacili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Dokladnie, a moze byl ktos dzis na gieldzie i przez przypadek patrzyl na ceny laptopow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Wpadli mi do glowy troche glupi pomysl, ale zawsze to jakis pomysl :D Czy dalo by rade zlozyc samemu laptopa? Kupic obudowe z wyswietlaczem i wszystko po kolei skadac :) Użyj opcji SZUKAJ- sam o tym kiedyś pisałem - sprawa obgadana :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Ja bym jednak polecał szukanie na allegro -chwilę zajmuje znalezienie czegoś sensownego ale ja za 2450 kupiłem celkaT1100,256 ram, 20 GB dysku i 14" matryca (ma nawet firewire i IRDA) - tak żę są okazje - trzeba tylko cierpliwie szukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...