KaZi Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 wiec mam dwa pytanka... pierwsze: gdzie w Niemczech mozna kupic uzywane laptopy, są tam jakieś giełdy, niemieckie allegro albo cos w tym stylu? drugie: mam windowsa 95 na plytce (oryginal, licencja itd.) ale potrzebuje wersje na dyskietkach do laptopa, skad mozna taka pobrac lub jak taką spreparować i czy bedzie to legalne jak podam przy instalacji serial z mojego cd-ka? Pozdro KaZi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 kabel serial lub kartą sieciową puść instalkę na hdd pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 kabel serial lub kartą sieciową puść instalkę na hdd pozdrmozna dokladny opis wgrywania poprzez kabel serial?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...