DareDevil Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Czy można podłączyć do SB 128 zestaw 2.1? Są 3 wejscia: mikrofon, obecne głośniki i trzecie nie wiem do czego. Jak go podłączyć i gdzie ?? Z góry Tenx za pomoc !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 ...Do lineout? Żizas... Czyli tam, gdzie teraz masz glosniki... BTW trzecie wejscie to line-in, do nagrywania...pzdro.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 W oznaczeniu 2.1 cyfra 1 po kropce oznacza subwoofer, który nie jest aktywnym głośnikiem(tj. biorącym udział w tworzeniu efektu dźwięku przestrzennego), i podłącza się taki zestaw jak normalny zestaw stereo. Ja właśnie mam SB128PCI+2.1. Podłączasz to do line-out (zielony), czyli tam, gdzie masz obecne głośniki. Trzecie wejście to line-in, jak napisał Ci już Mart!nek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Wielkie dzięki. Podłączyłem właśnie CREATIVE'A Inspire P380 i hula aż miło :P . Jeszcze raz dzięki za pomoc i pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...