studi78 Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Witam wszystkich. Czy plyta Abit IC7-G ma na wyposarzeniu blaszke maskujaca porty (com, lpt itd), bo patrzac na foto tej plyty mam inne ulozenie w obudowie tych gniazd niz na plycie glownej 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 tak ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studi78 Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 a to mam jeszcze jedno pytanie w sprawie tej plyty: czy obsluguje ona Celerony S478??bo jak skladalem sobie zestaw na stronie www.komputronik.plto pisze mi ze plyta nie obsluguje tych procesorow.Dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 obsługiwane typy procesorów Pentium 4 Celeron S478w komputroniku jest napisane ze obsluguje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studi78 Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Arnie a wez zrob Zestaw komputerowy na tej plycie i tym celeronie (obojetnie ktorym) pisze ze nie obsluguje :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7094 w tambelce drugi zad ja wol napisane Procesor gniazdo Socket 478 wsparcie dla częstotliwości szyny FSB 800, 533 i 400 MHz (400 MHz tylko z rdzeniem Northwood) kompatybilność z technologią Hyper-Threading płyta dedykowana układom Intel Pentium 4 z szyną FSB 800, 533 i 400 MHz, taktowanym zegarem 3,0 GHz i szybszymi; zgodność z technologią Hyper-Threading powinny dzialac wszytstkie northwoody(wedlug stronki abita) bo celeron od pentiuma rozni sie tym ze ma 128kb L2 i zdaje sie sse2 niema jadro jest to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...