KIULIK Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Pięknie. Szczegulnie ten tył budy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 No no no tył wyglada extra, a kolor tych zalepek z przodu jkaoś mi nieleży, ale w nocy wyglada extra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 :D fajnie :D devil's color rox :D ps: nfsu rules :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalecs Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Witam mod jest oczywiści prze SUPER. A twoje biurko to z Black Red White.90?? mam takie samo.(ale jest posrana ta pólka pod klawiaturka co nie?? nie ma nawet gdzie sobie nóg wyciągnąć) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Srodek teraz zawaliście wygląda. Tył również zyskał na tym malowaniu. Ja bym jeszcze poprawił przód trochę. Dokłądnie mi chodzi o pomalowanie na pomarańcz jeszcze tej dolnej częsci (jasnej niebieskiej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WirMaX Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Witam mod jest oczywiści prze SUPER. A twoje biurko to z Black Red White.90?? mam takie samo.(ale jest posrana ta pólka pod klawiaturka co nie?? nie ma nawet gdzie sobie nóg wyciągnąć) To fakt :D ta połka od nogi to troszke nie wypał :) ale zato na klawe daje rady (jest szeroka) A co do Tego jasnego niebieskiego z przodu ta fakt roche malne ale mam jeszcze malego pomysła z red diodami i ta farba Fluorescencyjna ale to za tydzie Bo mam zaliczenie we wtorek z polakja :) ;( (szkoła ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Pomysl zmienienia koloru blach wewnatrz budy jak najbardziej udany :D Wyszedl jak najbardziej udany kontrast kolorystyczny. Nie wiem czemu ale nadal zaslepki 5.25" nie pasuja wyzualnie do calosci. :wink: Ale jest moje zdanie i jesli Tobie sie to podoba to jest OK. Gratuluje pomyslu i wykonania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 a ile dales za ta farbe i gdzie? slyszalem ze taka zabawa jest dosc droga... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WirMaX Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 a ile dales za ta farbe i gdzie? slyszalem ze taka zabawa jest dosc droga... :? Za farbe dałem równo 15 zł w SkateShopie (Montana :) ) A jak kupie "diodyUV" to front bardziej badzie pasował ;) ,ale narazie do szkoły :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 ale narazie do szkoły :(znam ten bol :( :( :( mi ferie tez sie juz skonczyly :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...