J@cako Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Mój komputer podzielony jest na 2 partycje ; FAT32 oraz NTFS. Dysk z FATem był partycją systemową , a NTFS miejscem na dane. Dokumenty znajdowały się w folderze do którego miał dostęp tylko jeden użytkownik. Po wymianie komputera (dysk został ten sam) przeinstalowałem system ( XP Pro ) i mimo nazwania użytkowników w ten sam sposób , dokumenty z tego folderu nie pozwalają się otworzyć ponieważ nie rozpoznawany jest odpowiedni profil. Czy jest jakaś możliwość odzyskania danych ? Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Może to: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=57248. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rpin Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Ja bym spróbował przekonwertować partycję ntfs na fata. Można to zrobić np. PM8. Sam w ten sposób postąpiłem, gdy po reistalce w2k utraciłem prawo dostępu do moich danych. Życzę powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...