letrev Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 ojciec ja ci powiem ze masz cos nie tak z tym zasilaczem :/ bo ja majac zasilke taka jak w podpisie nie mam takiego problemu a watpie zeby kolejne ver epoxa byly coraz gorsze :| A tak wogole jak to sie mowi bez urazów bo nikt nie chce ci tu skopac tylka :) tylko jakos pomoc albo zasugerowac jakies wyjscie z sytuacji ... a tak jak juz stwierdzilem wymiana plyty chyba nie przyniesie ci na tyle satysfakcji zeby pokryc koszt jej wymiany :> chyba ze masz akurat za duzo pieniedzy :) ALE DECYZJA NALEZY DO CIEBIE :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 ale posluchaj, kolega ma ta sama plytke, i wczesniej mial inna na tym samym konfigu, wszystko to samo, i mowi ze jak zmienil na epox'a rev 2.1 to napiecia zaczely szalec, ja mam w [gluteus maximus] 12V bo ono ponoc na nic sie nie przydaje, ale vCore jest pier...lniete! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 ale posluchaj, kolega ma ta sama plytke, i wczesniej mial inna na tym samym konfigu, wszystko to samo, i mowi ze jak zmienil na epox'a rev 2.1 to napiecia zaczely szalec, ja mam w [gluteus maximus] 12V bo ono ponoc na nic sie nie przydaje, ale vCore jest pier...lniete!Czlowieku nie tylko Epox ma problemy z Vcore - poczytaj troche na przyklad o Abicie - tam tez ludzie dawali 1.9 V zeby miec realne 1.8-1.85 V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 ok ok, juz gdzies wlasnie to doczytalem, ale czemu nie moge dac 1.9V? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 kurde,soltys skoluj sobie takiego solteczka i obllokaj czy bedzie dopsze...usmiechnij sie do jakiegos kumpla i moze sie dogadacie :wink: tak sobie czytam tego posta i wyglada to tak... soltys :arrow: - moj epox posysa musze zmienic reszta swiata :arrow: - nie wymieniaj,dopsze jest soltys :arrow: - moj epox posysa musze zmienic,vcore do pupy reszta swiata :arrow: - nie wymieniaj,dopsze jest soltys :arrow: - moj epox posysa na calej linii musze zmienic reszta swiata :arrow: - nie wymieniaj,dopsze jest,chieftec posysa ale jest i tak super itd.itp :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 hmm, oki, dobrze jest :P ale czemu vCore zmienic nie moge? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 egh, epox i tak da lepsze zasilanko niż soltek bo jest trójfazowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...