Skocz do zawartości
soql

Arctic Silver 5 w Łodzi

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mogłem nic znaleźć, a to z regulaminu:

Dla wszystkich, a zwłaszcza nadaktywnych użytkowników naszego forum mam kilka istotnych informacji i od razu zaznaczam, że powinni raczej wziąć je sobie do serca. W imieniu moderatorów ogłaszam niniejszym, że od dziś koniec na forum z praktykami znanymi powszechnie jako "jechanie użytkownikom", szczególnie nowym. Koniec z postami typu "LOL ", "Z choinki się urwałeś", "Było, szukaj" etc. Tego typu ekscesy powodują zbyt często kłótnie, obrzucanie się wyzwiskami etc. Ponadto zauważyliśmy, że spora część nowych użytkowników potraktowana w ten sposób nie wraca już na Tweaka -- i nie dziwię im się wcale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic nie zrobiłeś tylko pieprzysz 3 po 3, lejesz posty jeden za drugim w tym moze jeden na 30 z sensem. Prawie 15 postów dziennie. Zadajesz od cholery głupich pytań o to, o tamto, na które odpowiedź można znależć na forum w wielu miejscach. Naprawdę, w tym roku większego postfuckera od Ciebie nie było. To jest moje zdanie, nie musisz się z nim zgadzać - ale podejrzewam że zgodzi się ze mną spora część użytkowników, która widzi co robisz. Koleś się spytał gdzie w Łodzi można kupić pasty, a ty wyjeżdżasz z internetem - myślisz że nie wie o istnieniu czegoś takiego jak sklep internetowy? Weź się zastanów.

So soql - w Łodzi jest z tym bryndza, popróbuj po elektronicznych. Na Sienkiewicza przy budynku tv jest taki sklep, ale widziałem tam tylko thermopoxy, może zmienili asortyment. W komputerowych w Łodzi jest taka nędza że aż wstyd. Na retkini (sam koniec przy krańcówce tramwajowej) jest jeszcze taki mały sklepik, tam koleś ma różne chłodzonka, widać że facet to lubi - jak Cię interesuje to mogę Ci podesłać telefon do niego, a nuż coś będzie miał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten koleś z Retkini ( na Wyszyńskiego), o którym mówicie jest JEDYNYM w Łodzi sprzedawcą, króry ma coś z zakresu OC. Poza tym jest co niedziela na giełdzie komputerowej przy ul. Miedzianej (pierwsze stoisko naprzeciw wejścia po prawej stronie pod obazem patrona szkoły). I ma w miarę tanio. AS 5 kosztuje u niego 29 zeta, AC ok. 13. Ma też trochę "lepszego" chłodziwa na procki....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi