darek128 Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 ma ktos moze instrukcje do tego aparatu po polsku ?? PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 mam,jakies 200 stron ksiazka :) nie niechce mi sie skanowac:) poszukaj na stronie cannona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek128 Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 eeeeeeno bardzo byl bym wdzieczny za ten skan ;-), napewno znajdziesz troche czasu na to ;-) PLIZZZZ PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 cos znalazlem popacz se http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=1915791&id_f=111 a tak wogole to nawet na googlu cos znalazlem ponizej 1 min!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek128 Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 wiesz ten gosciu chce za kase :P juz takiego nie jednego spotkalem, co chciał mi zaoferowac za ok. 15zł w formie elektroniczej :P, ale nie takiego czegos szukam ;-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...