virtuomaniak Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Chcialem uzupelnic kolorowy tusz ale instrukcja nie zgadza sie z kardrizem :| Model ten sam ale kolory sa podane inaczej, daje zdjecia jak to wyglada, prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Te naklejki na cartrigu mogą być "tak dla picu" dane, ale nie jestem pewien... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Heh no wlasnie :| Moze ktos uzupelnial takie kardrize? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Kolory sa tak jak jest w instrukcji. Naklejka dla picu jest. Jesli chcesz to mozesz sobie zobaczyc w jakiej kolejnosci sa kolory od spodu na glowicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas911 Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Powinieneś dostać z tuszem inną naklejkę z właściwym rozmieszczeniem kolorów, bo niestety HP robi w konia klientów :evil: .Niestety ja uzupełniłem tusz zgodnie z orginalną nalepką i drukuje normalnie we wszystkich kolorach pod warunkiem że jest to zielony :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 :D uzupelnilem w/g plamkach na dyszach i na razie jest dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...