fireblade3 Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Przyszlo mi sie zmierzyc z problem a mianowicie mam zlozyc bardzo tanie wc!! W gre wchodza bloki Storm S1 (LEv2) (wiercony by mcs) Orbital O2 (takze by mcs) (Zlaczki skrecane 9/12 z wezami 10/13 (igielit)) Obydwa byly by z pompka mj 1000 i chlodnica ktora prezentowalem niedawno na forum (taka mala od helikoptera z zalozonymi wentylami zalmana 2x 92/92mm) Calos ma byc mobilna (zmiesci sie w budzie ;) ) TANIA!! i ma miec wydajnosc na tyle duza zeby schlodzic mojego athlonka do temeratory nizeszj niz mam na tym zalmanku (50-60 stopni) - no i zebym mogl na czas sciagania w nocy wylaczyc wentyle na chlodnicy... Podkreslam ze w gre wchodza tylko te 2 bloki (prosze powstrzymac sie od komentarzy ze uziel za niewiele wieksza cene oferuje wiecej - bo ta niewiele to ponad 50zl) O tyle lepszy jest storm ze potem nie ma problemu zeby zaadaptowac go na gpu (orbital chyba nie oferuje takiej mozliwosci) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Bezwarunkowo Orbital O2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Zdecydowanie Orbital O2. Jak widzę, panuje tu jednomyślność. Jak narazie 7:0 dla Orbital O2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Witam! :arrow: Zdecydowanie... zmienić temat na "niskobudżetowe"!!!:evil: :arrow: Zdecydowanie Orbital O2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Dosyć niedawno miałem identyczny problem czyli te 2 bloki i otrzymałem identyczną odpowiedź... Orbital O2 i teraz go mam i jak za tę kasę to warto co prawda nie wiem jak sprawuje się storm ale chyba gorzej a więc i ja polecam orbitala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...