Skocz do zawartości
Marcin

mldonkey

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Nie moge dojść do porozumienia z mldonkeyem :/ Spędziłem na tym dzisiaj cały dzień i szczerze mówiąc szlag jasny mnie juz trafia. Przeczytałem wszystko co znalazłem na ten temat i dalej mam problem. Zassałem sobie mldonkeya z www.mldonkey.org. Rozpakowałem i uruchomiłem poleceniem ./mldonkey_command - moge sobie podejrzec web-interface pod http://127.0.0.1:4080, ale gdy chce połączyć sie z jakimś serwerem poleceniem ./mldonkey_command c ip_serwera to wywala mi błąd:

[root@localhost distrib]# ./mldonkey_command c 207.44.206.27:9090Welcome to MLdonkeyWelcome on mldonkey command-lineUse ? for helpMLdonkey command-line:> exception [Failure("int_of_string")]
Nie wiem czym to jest spowodowane :/ Przez ten interface www rowniez nie udalo mi sie polaczyc z zadnym serwerem. Zainstalowalem sobie paczke KMLdonkey - w dokumentacji jest napisane, ze powinienem miec dostepna konfiguracje w Control Center, ale tam jej nie ma :(

Wiem, ze pytanie jest z gatunku "debilowatych" ale jestem zdesperowany :( Czy ktoś moze cos doradzic?

Aha. Probowałem tez uruchamiania przez Wine róznych klientow widnowsowych, ale zaden nie ruszył niestety :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi