Marcin Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Witam. Nie moge dojść do porozumienia z mldonkeyem :/ Spędziłem na tym dzisiaj cały dzień i szczerze mówiąc szlag jasny mnie juz trafia. Przeczytałem wszystko co znalazłem na ten temat i dalej mam problem. Zassałem sobie mldonkeya z www.mldonkey.org. Rozpakowałem i uruchomiłem poleceniem ./mldonkey_command - moge sobie podejrzec web-interface pod http://127.0.0.1:4080, ale gdy chce połączyć sie z jakimś serwerem poleceniem ./mldonkey_command c ip_serwera to wywala mi błąd: [root@localhost distrib]# ./mldonkey_command c 207.44.206.27:9090Welcome to MLdonkeyWelcome on mldonkey command-lineUse ? for helpMLdonkey command-line:> exception [Failure("int_of_string")]Nie wiem czym to jest spowodowane :/ Przez ten interface www rowniez nie udalo mi sie polaczyc z zadnym serwerem. Zainstalowalem sobie paczke KMLdonkey - w dokumentacji jest napisane, ze powinienem miec dostepna konfiguracje w Control Center, ale tam jej nie ma :( Wiem, ze pytanie jest z gatunku "debilowatych" ale jestem zdesperowany :( Czy ktoś moze cos doradzic? Aha. Probowałem tez uruchamiania przez Wine róznych klientow widnowsowych, ale zaden nie ruszył niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Ok. Juz nie trzeba :/ Po 20 godzinach walki poddalem sie, zainstalowalem Overnet i mam klienta edonkey pod linem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 mozesz sprobowac jeszcze xMule Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 ja mam mldonkeya, ale nie probowalem go odpalac w trybie kosolowym, poprostu odpalam ./mlnet+gui i w trybie graficznym wszystko ladnie chodzi. moze cos z tymi komendami skopales ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 polecam sciaganc w pdfie styczniowy numer linux+ (zostal on udostepniny za jajo w pdf), tam jest o mldonkey chyba, btw. overnet to troszke ma inny system dzialania niz edonkey/emule, dziala w siedi ed2k, ale "bezserwerowo" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 ktos moze podrzucic mi tego Linu+ bo nie chce mi sie rejestrowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...