sliver Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 mam problem z miesiacznym epoxem 8rda3i - gdy odlacze zasilanie na min.24h to komp albo wcale nie startuje(zawiesza sie na poscie biosu), albo zmienia sobie tylko taktowanie cpu(godzina, data i inne sie nie zmieniaja) i to na "chybil trafil" - raz jest athlon 1200 a raz 1600+. po ponownym ustawieniu biosu wszystko wraca do normy az do czasu kiedy na dluzej nie odlacze go od zasilania. czy w moim przypadku pomoze wymiana bateryjki czy cos jest nie tak z plyta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjanos Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Ja stawiałbym na płytę skoro godzina i data nie ulegają zmianie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 wymien bateryjke i zobacz czy sie powtarza historia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Jak by to była bateryjka to czas również by się wyzerował. Możliwe że plycie po dłuższym odłączeniu od zasilania odbija. Może nie odłaczaj zasilania ? :roll: Baterie możesz spróbować wymienić dla pewności. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 a moze zasilacz albo procek ? ja mialem np problem z prockiem ze raz sie uruchamial komp raz nie. z zasilaczem tez mialem problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...