Faust Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Mam problem co kupić... czy Abitka AN7 czy NF7-s czy może jeszcze coś innego polecacie. Mam zmiar pusić na tym Bartona 2500+@3200+ Co wy byście wybrali brać sprawdzonego nf7 czy może zaryzykować i brać AN7. Serialler czy coś takiego mi nie potrzebny. Z góry dzięki. P.S. To mój pierwszy post na forum. Witam wszystkich serdecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Heh aby bartona 2500+ puścić na 3200+ nie trzeba mieć aż takiego rewelacyjnego sprzęta na ASRock'u K7S8XE za ok 200zł ludzie puszcali bartaka2500@3200. Ale wracając do tematu na frazie masz recke i IMHO lepiej kupić NF7-S, Taniej a niewiele gorzej na niej też napewno wykręcisz tego bartona na 3200+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faust Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 To że wykręcę na Asrocku albo czymś takim to wiem ale jestem przywyczajony do dobrych płyt. A taka różnica w cenie między an7 a nf7-s nie robi mi różnicy. Może ktoś ma już an7 i wie czy przydatne to Guru? A pozatym nigdy nie wiadomo czy nie będę chciał go bardziej wykręcić :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Ja nie brałęm pod uwage tego asrocka tylko zaznaczałem że i na takiej płycue można podkręcić bartona 2500+@3200+ a wracając do płyt skoro masz kasę na AN7 to kup AN7 napewno nie kupisz bubla poprostu chodzi o to że aż tak bardzo ona się nie rużni od NF7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 poszukaj tematu 12 stronicowego o AN7 na "platformie amd". cena an7 w proline wynosci 470pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...