Furmek Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 no to sie chyba nadaje na hardware bardziej niz soft... wic mam pytanko.. czy ktokolwiek ma SB audigy i win Xp?? jesli tak to czy ta karta i jej stery dzialaja juz jakos normalnie.. bo na tego Live'a (5.1 OEM)to mam ochote ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> na ktutka rozmowe z imadłem :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 a ja mam SB Audigy, i na Winzgrozie XP Pro po prostu szaleje, w dobrym tego słowa znaczeniu, dźwiek jest cool, a jeżdze na normalnych sterach (z płyty) instalacyjnej SB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 sorki ze mecze.. ale define"szaleje"; bo to slowo akurat kojazy mi sie z czyms zgola innym.. a nie chcial bym wydac ponad 100 i sie przekonac ze jest jak bylo.. PS masz 5.1 glosniczki czy tylko 2 ?? jesli tylko 2 to pliz podepnij je jako tylnie i wlacz dzwiek 5.1 i po restarcie systemu nic nie zmieniajac odpal winampa i zapusc jakas muza (winamp ma kozystac z wave out plugin) bo to jest to co mnie najbardziej denerwuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 hehe fakt temat na "soft" ale co tam... ja mam Win XP i SB Live! Player1024... stery Creative LiveWare dla XP i... winamp na tylnich glosnikach nie dziala... jest na to jakas rada? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Ja mam SB Live 5.1 i jest pod XP-kiem ok. A uzywam steroof tych co daje Windows Update. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Mam Audigy + WinXp + głośniki creativa 5.1 - wszystko chodzi doskonale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Dzieki wszytskim. widze ze czeka mnie wymiana sprzetu na audigy no chyba ze ktos z was ma jakis lepszy pomysl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Ja mam lepszy pomysl :D WINDOWS 2000 SP2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Niestety taka opcja nie wchodzi w gre.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 mam 2 głośniki (no raczej kolumny (były dwie, niestey w jednej poszedł basior)) i mogę sprawdzić jak tam poleci na 5.1 ale o tym napisze jak bede na necie next time. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 prubowałem kiedyś tak na win98 i poszło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 heh pod win 98 i live 5.1 to ja nie mailem najmniejszych problemow.. w kazdym razie czakam na "sprawozdanie" z experymetu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 sorki ale jeszcze z troche poszczekasz, jestem na powalonym "kułku internetowym, na win98 prawdopodobnie wynik puszcze dzisiaj koło 3rano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...