Szopek15 Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Witam! Mam Zasilacz Megabaja 350 Vat a słyszałem i czytałem że to nie złe gowno!!Jaki mi propunujecie zasilacz tak do 100 zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Modecom 300GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Szopek15: codegen 400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Cytat Szopek15: codegen 400W. widze ze kolega zna sie na zasilaczach :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 No co ? Codegen dobre zasilacze przecież. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Modecom 300GT to tak naprawdę Fortron 250W, dopiero Modecom 350GT (160zł około) jest Fortronem 300W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Cytat No co ? Codegen dobre zasilacze przecież. o Jezu brak mi slow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 dlaczego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 pmp, coś masz ciekawe poczucie humoru ostatnio ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 hihihiih :> oko szpiega wszystko wyłapie hehhe :) ps. nadal obstawiam codegena 400W :P hehehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Jak na codeshita to 400W to naprawde cos .... jak na normalny zasilacz to i tak kupa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...