ashgan Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Wiec mam 2 monit 15 cali CTX chodzi i nagle sie wylaczyl.Dioda sie nie pali.Co moze byc powodem, do servisu biegal niebede bo sie nie oplaca a moze sie da samemu naprawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 na twoim miejscu wybralbym sie jednak do serwisu. zastrzeglbym po prostu, ze jesli naprawa ma byc droga to zeby dali spokoj. moze tylko jakis lut puscil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 może spróbuj docisnąć z tyłu zasiłke do niego ! bo ja mam takiego szajsa że często jak tylko go przesune to sie wyłącza bo kabel jest z tyłu luźny i łatwo wychodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...