haszek Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Witam! Czy ktos mial stycznosc z tymi pamieciami albo moze czytal jakis ciekawy artykul na ich temat (ja jakos nie moglem znalezc)?? Czy warto je brac za 300zl? Czy sa one porownywalne z pamieciami Kingston Value, (ktore podobno slabo sie kreca) czy zdecydowanie lepsze? tnx:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 512mb corsaira za 300pln warto brac jakie by one nie byly. te sa jeszcze cl2 wiec nie ma sie nad czym zastanawiac. twinmos za te kase bylby super okazja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 stary moze zalatwisz mi taka kostke ?! biore ją od ręki przyjezdzaj nawet o 4 nad ranem ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haszek Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Moge zalatwic, tylko wyszlaby ona drozej (przesylka itp) kupuje je w Stanach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 ta pamiec za tyle to jak za darmo. ciekawe jakie oplaty dojda na naszej chorej granicy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 no sadze ze haszek bedzie sie modlic zeby zadne nie doszly :-). Btw gdzie znalazles te pamieci cl2 za tyle? JA widze tlyko za 74$ cl3 ew. 2.5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haszek Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 hehe moze wloze do chrupek:D mysle ze nie bedzie problemu ze schowaniem. Gorzej z zasilaczem, ktory chce sobie sprowadzic:/ A tutaj link do tych kości http://www.tigerdirect.com/applications/Se...4901&CatId=1043 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 spoko do mnie leci w polowie lutego 3 x zasilacz, mini disc , prawdopodobnie pamieci. I co ja mam powiedizec? :] nie mam pomyslu , pozostaje mi tylko modlitwa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haszek Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Czy myslicie, ze znalezliby sie chetni na pamiec OCZ 512MB PC3200 Rev2 za ok 480zl?? Oczywiscie kosc nowa, oryginalnie zapakowana, tylko sprowadzana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 IMO nie oplaca sie. Tutja te pamieci sa za 530 zl z gwarancja na 2 lata czy wieczysta. Sprowadzac tak ale tylko dla siebie taki sprzet 380 zł za takie kostki, na sprzedaz po dodaniu swojej prowizji mija sie to z celem. Moze ewentualnie zasilacze 100$ za anteca 550W itd. na tym jest wieskze przebicie , byl taki topic na oslej calkiem nie dawno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haszek Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 A gdzie sa za 530zl?? W sumie to widzialem za tyle, ale model 2700 rev 3.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 przepraszam masz racej mialem na mysli 2700. W tym momencie sprawa ma sie nieco inaczej :-). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 W Polsce kostka 256 kosztuje przeszlo 300 zl 8O , wiec ta oferta jest calkiem atrakcyjna.... Ewentualnie tak jak byla mowa zasilki Anteca lub ramy niedostepne u nas (Mushkin!!!!!). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d_3vil Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 W Polsce kostka 256 kosztuje przeszlo 300 zl 8O , wiec ta oferta jest calkiem atrakcyjna.... Ewentualnie tak jak byla mowa zasilki Anteca lub ramy niedostepne u nas (Mushkin!!!!!). mushkin w polsce :) http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6418&sid=1 a jaka ladna cena :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 W Polsce kostka 256 kosztuje przeszlo 300 zl 8O , wiec ta oferta jest calkiem atrakcyjna.... Ewentualnie tak jak byla mowa zasilki Anteca lub ramy niedostepne u nas (Mushkin!!!!!). mushkin w polsce :) http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6418&sid=1 a jaka ladna cena :wink: Watpie zeby mieli je na stanie, pewnie cennik jakis zacofany maja :D, poza tym jak sam napisales - ta cena......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...